Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć. Mam problem z limitem odnawialnym BNP Paribas. Do rzeczy-10.05.2021 dostałam zestawienie transakcji z której wynikało, że całkowity kapitał pozostały do spłaty wynosi: 1075,73 i od tego momentu wpłaciłam 3 raty: 180, 500 i 300 zł. Z moich obliczeń wynika, ze do spłaty powinno mi pozostać 95,73...a dzisiaj dostaje kolejne zestawienie i informacja, ze do spłaty pozostało 385,55 zł, czyli prawie 300 zł więcej? I moje pytanie skąd bank naliczył dodatkowe 300 złotych, skoro od kwietnia już nie brałam żadnej pożyczki ratalnej...oczywiście próbowałam kontaktować się z bankiem, ale czekam po pół godziny i nikt się nie odzywa...nie wiem co robić, nie mam zamiaru płacić dodatkowych 300 zł, bo bank ma kaprys.
Może ktoś z Was miał podobny problem?
@nossalcia Tu, na forum nikt Ci tego nie wyjaśni, tylko bank. Może robisz jakiś błąd w podliczeniach, może wpłaty były inne. Może błąd leży po stronie banku. Możesz jeszcze napisać w tej sprawie do Allegro tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=03326446-3f17-47ae-adf1-2d52e1419d5a
@nossalcia wyjaśnij to proszę bezpośrednio z bankiem. Jeżeli wszystkie wpłaty przeszły poprawnie (a gdyby nie to na pewno wróciłyby na konto) to na pewno nie będziesz płaciła dodatkowych 300 zł i wszystko uda się wyjaśnić.
@nossalcia wyjasnij z bankiem. Ja osobiście obstawiam dwie możliwe przyczyny:
1) Błąd w rachunku podczas przelewu spłaty na kwote 300zł i ta sie nie zaksiegowała w banku
2) Bank przygotowywał harmonogram w momencie kiedy robiłas wplate 300 zł i wpłata ta jeszcze nie zostala jeszcze uwzgledniona ( możesz sprawdzić na jaki dzień byl przygotowany harmonogram banku a kiedy robiłaś wpłate)
Błędu w rachunku na pewno nie popełniłam, bo mam zapisany i zawsze przesyłam na to samo konto, poczekam jeszcze na kolejne zestawienie i zobaczymy 😉