Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, od dwóch miesięcy dostaje maile od allegro z adresu powiadomienia@allegro.pl o wiadomościach wysłanych z innego adresu niż mój, gdy kliknę w link w mailu przechodzi do potwierdzenia adresów i są tam jakieś dziwne nieznane mi adresy mailowe, oczywiście nie dodałem ich. To allegro wysyła?
Cześć, @Tomek6151! Tak maile wysyłane z adresu powiadomienia@allegro.pl - są wysyłane od nas.
Jeśli są to adresy, których nie rozpoznajesz - to najprawdopodobniej zostały wysłane przez osobę, która uzyskała dostęp do Twojej poczty elektronicznej.
W takiej sytuacji sugeruję, przeskanowanie wszystkich urządzeń, na których jesteś zalogowany - programem antywirusowym oraz antyszpiegowskim.
Następnie zmień hasło do Twojej poczty, oraz do konta Allegro. Najlepiej, żeby każde hasło zawierało małe i wielkie litery, cyfry, znak specjalny (np. „*”, „&”, „$”). Nie używaj tych samych haseł, w różnych miejscach!
Warto również, abyś wylogował się z każdego urządzenia, na jakim korzystasz z poczty oraz zabezpieczył maila poprzez uruchomienie dodatkowych zabezpieczeń jak np. dwustopniowe logowanie. Na Allegro widzę, że masz włączone dwustopniowe logowanie.
Adresy mailowe, których nie rozpoznajesz - proszę, usuń w tej zakładce: Moje adresy e-mail.