Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Allegro nie chce pomóc z uszkodzona paczka, gdyż wcześniej zgłosiłem reklamację do inpost. Czy w przypadku odrzucenia reklamacji bądź anulowania allegro udzieli pomocy? Wina leży po stronie kuriera, allegro jednak odsuwa się od sprawy przez reklamację, która zgłosiłem. Chciałbym jednak pomocy allegro bo nie doczytałem, że jej świadczy...
@Client:109888331 skoro złożyłeś reklamację zaczekaj na decyzję przewoźnika , allegro nie ma żadntch podstaw , ani środków ,aby ją podważyć .
@Client:109888331 Jeśli złożono już reklamację, to poczekaj na jej rozpatrzenie przez Przewoźnika 🙂
Hej.. @ko_alka no paaa... jak szybciutko odpowiedziałaś , a do mojego problemu nikt się nie kwapi odnieść https://spolecznosc.allegro.pl/t5/zaawansowani-sprzedawcy/może-dmucham-na-zimne-a000kn90d2-a000kn3zn...
@mdrogeria Dzięki za podesłanie, zaraz tam zajrzę.
Zakup od firmy czy prywatnego?
Prywatnego
@Client:109888331 Więc Allegro Ci nie pomoże.
Gdybym zwrócił się najpierw do nich sytuacja wyglądałaby inaczej, czy z prywatnymi sprzedawcami średnio chcą pomagać?
@Client:109888331 Nie będziemy podważać decyzji Przewoźnika, ale jeśli reklamacja zostanie odrzucona, to napisz do nas i zweryfikujemy tę sprawę pod kątem udostępnienia Ci formularza Allegro Protect.