Moje konto zostało zablokowane przez jakąś kwote o której nie wiedziałem ale zapłaciłem nioewiem za co alew chce wiedzieć bo chyba wiecie za co to było bo ja nie poprosiliście o obie strony dowodu tożsamości odmawiałem z 10 razy aż wkońcu wysłałem czego ie powinnienem robić a wy nie powinniście prawnie nawet tego żądąć bo to akurat wiem bo znam się troche na prawie i na medycynie 2. Więc pytam dlaczego moje konto jest nadal zablokowane. Może powołamy komisje śledczą i zwołamy obrady w sejmie dlaczego zablokowano konto bo z wami to kontaktu żadnego na email odpisujecie jak za przeproszeniem "Skonczeni Debile" jedno i to samo bez żadnej wiedzy.
@mortalkombat3 Pozwolę sobie zacytować kwestię, którą należy wyjaśnić, aby Twoje konto zostało odblokowane "Proszę o wyjaśnienie zakupu u sprzedającego Phabletoid. Dlaczego pomimo wyboru odbioru osobistego, prosił Pan o wysyłkę i pisał, że dokona wpłaty dopiero po jej odebraniu."
Jednocześnie proszę Cię o zachowanie kultury wypowiedzi i nie obrażanie doradców. Takie działania nie są tolerowane na forum Gadane.
kto to jest ten Phabletoid sprawdziliście go czy to nie jakiś oszust i zapłaciłem za nic
TO BYŁA KWESTIA POMYŁKI POTEM SIĘ ZDZWONILIŚMY I WOLAŁEM ZACHOWAĆ BEZPIECZEŃSTWO I TYLE BO CHYBA NIE MIAŁ ZA POBRANIEM NIE PAMIETAM TO BYŁO ROK TEMU
@mortalkombat3 prosze prześlij tę informację w korespondencji dotyczącej blokady konta. Ze swojej strony, na forum, nie mamy możliwości działania w tej kwestii. Twoją sprawą zajmuje się dział bezpieczeństwa transakcji, i najszybszym sposobem na rozwiązanie sprawy jest bezpośrednie przesłanie informacji o które zostałeś poproszony.