Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam.
Czy koledzy allegrowicze też spotykacie się, że po kliknięciu w dowolny link na stronie allegro, czasami jakby serwis się zawieszał i trzeba dług odczekać aż sobie wszystko "przemyśli"? Zauważałem w firefoxie, że długo oczekuje na odpowiedz z domeny assets.allegrostatic.com. Wyłączenie ad-blocka i ochrony firefox nic nie daje 😞
@pawel-handlarz nie tylko koledzy to zauważyli, my koleżanki allegrowiczki również to widzimy 🙂
Racja. Czasem zapominam się😀 A jak często takie rzeczy się zdarzają? Mi tak raz albo dwa w tygodniu. Bardzo denerwujące. Zastanawiam, się czy to duży ruch w mojej sieci czy na allegro 🤔 W drugim przypadku wszyscy powinni się z tym spotykać. No i zawsze tylko na tej domenie się zawiesza.
@pawel-handlarz Jeśli mam być szczery, to mi osobiście nie przytrafia się 99% typowo technicznych problemów opisywanych tu przez innych użytkowników.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@pawel-handlarz U mnie działa normalnie z włączonym uBlockiem (który częściowo blokuje zapytania z ww. domeny), zarówno na Firefoksie, jak i na Vivaldim.
Zawsze, nigdy nigdy nie miałeś takiej sytuacji? Często używasz allegro?
@pawel-handlarz Nie zawiesza się, nie ładuje się błyskawicznie, ale w miarę szybko 🙂
To mogę wnioskować, że coś po mojej stronie jest nie tak. Potestuję na internecie z telefonu.
@pawel-handlarz Spróbuj w konsoli wykonać komendę ipconfig /flushdns (może coś pomoże, choć wątpię).