Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Pierwszy raz od bardzo długiego czasu kupiłem coś na Allegro i gdy przyszło do płatności, koszt przesyłki wynosił 0 zł. Nie mam oczywiście o to pretensji, wręcz przeciwnie, lecz chciałem się spytać, jak długo działa ta promocja i na jakich warunkach dokładnie to funkcjonuje? Nie mam żadnego smarta, więc tym bardziej było to dla mnie zaskoczeniem.
Są 2 opcje. Albo miałeś darmowego próbnego smarta, nowe konta takiego dostają, działa na 5 zakupów. Tylko musiałeś potwierdzić przyjęcie go, a Ty piszesz ze nie masz smarta... Opcja numer 2 to kupiłeś droższy towar od sprzedawcy który od jakiejś tam kwoty wysyła za darmo, niektórzy mają od np 200 zł, 500 czy 1000zł.
@toMCioPP może też trafiłeś na sprzedawcę który dla zachęcenia do zakupu u niego zrobił przesyłkę za 0 zł a cenę wysyłki wkalkulował w cenę przedmiotu.
@toMCioPP domyślam się, że chodzi o zamówienie nr c53ef6b1-df6d-11ec-9971-e539ab0dfd19. W ofercie sprzedający oferował darmową przesyłkę w przypadku zakupów powyżej 250 zł. Przekroczyłeś tą kwotę, dlatego przesyłka była darmowa 🙂
Wszystko jasne zatem.
Dzięki za odpowiedź
Pozdrawiam.