anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Decyzja raty zero

MAMY ROZWIĄZANIE!
asiachyba
#7 Wielbiciel#

Witam,

miałam w planach zakupić na raty zero telefon. Dostałam pozytywną decyzję rozpatrzenia wniosku, wyskoczył komunikat "Czekamy na informację z banku. Nie zamykaj ani nie odświeżaj tej strony." i wisi tak już z 20 min. Czy jest to kwestia późnej godziny? Mogę spokojnie zamknąć przeglądarkę? Totalnie nie wiem co się wydarzyło, bo jest to dla mnie nowa sytuacja. 

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6
LEW433
#21 Demiurg#

@asiachyba Zakończyło się już?

oznacz moderatorów
asiachyba
#7 Wielbiciel#

Niestety nadal to samo. Kręci się i nic więcej.

oznacz moderatorów
xyz96
#21 Demiurg#

@asiachyba Jeśli nie zrobiłaś przelewu weryfikacyjnego 1 zł w celu potwierdzenia danych, możesz to zamknąć i przerwać proces. Do zakupu nie dojdzie, z czasem wniosek zostanie anulowany.  Rozpocznij zakup ratalny od początku.

oznacz moderatorów
asiachyba
#7 Wielbiciel#

Z tym, że żadne powiadomienie oraz konkretnego numeru konta do przelewu w żadnym momencie nie zostało podane. Nie chcę też sytuacji ponownej gdy wypisze wniosek raz jeszcze

oznacz moderatorów
asiachyba
#7 Wielbiciel#
  1. Jeśli klikniesz [DOKOŃCZ ZAKUPY NA RATY], przejdziesz do strony, na której wybierzesz wysokość limitu na zakupy na Raty Od.nowa, pobierzesz umowę i zatwierdzisz jej warunki.
  2. Bank może poprosić Cię o przelew na 1 zł, aby potwierdzić Twoją tożsamość.
  3. Jeśli wszystko będzie się zgadzać, bank uruchomi limit. Dopiero wtedy kupisz wybrane przedmioty, a my natychmiast przekażemy sprzedawcy kwotę za zakupy.

Po naciśnięciu dokończ właśnie nic się nie działo, a dopiero kolejnym krokiem jest przelew.

oznacz moderatorów
xyz96
#21 Demiurg#

Do zakupu dochodzi w momencie potwierdzenia danych przelewem weryfikacyjnym, jeśli tego nie było, przerwanie procedury nie wiąże się z żadnymi konsekwencjami.

oznacz moderatorów