Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam.
Próbowałem dzisiaj dokonać zamówienia na dwóch aukcjach i opłacić je poprzez PayU bądź kartę kredytową,lecz żadnej z tych dwóch opcji nie ma w metodach płatności? Pytanie dlaczego? Skoro to nie pierwszy raz gdy kupuję z tej samej kategorii od tego samego sprzedającego?
@Pabloaimar2 a może sprzedawca ma tylko odbiór osobisty i pobranie przy dostawach ?
Sprzedawca ma wysyłkę online. tydzińe temu kupiłem ten sam przedmiot i się dało opłacić kartą a dzisiaj już nie więc nie rozumiem tego
Ale jest taka możliwość że tego się nie da, skoro nie ma tej opcji płatności.
A jakie tam są metody płatności?
jedynie Blik i szybki przelew gdzie zginęło PayU i Karta?
PayU jest w szybkim przelewie.
Jakoś w moim szybkim przelewie zostało to chyba jakimś cudem pominięte
@Pabloaimar2 No cud.
@Pabloaimar2 Ale jaki masz problem? Wybierasz szybki przelew, potem swój bank i płacisz przez PayU.
@Pabloaimar2 Podaj mi proszę o jakie oferty chodzi, ponieważ na koncie, z którego tutaj piszesz nie ma żadnych zakupów z dzisiaj ani na Allegro, ani na Allegro Lokalnie.
Dokładnie od tego samego sprzedającego tydzień temu zakupiłem inny przedmiot na ktorym dzisiaj jest identyczna sytuacja brak mozliwosci płatności Kartą badz przez PayU
No właśnie inny, nie taki sam.
te same składniki dzisiaj również mają jedynie płatności blikiem i szybkim przelewem a ta sama kategoria i ten sam przedmiot więc co jest grane?
Przez PayU możesz płacić - wybierz szybki przelew.
Ta kategoria nie jest wyłączona z płatności kartą? Sprawdź; https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/karta-platnicza-apple-pay-google-pay/w-ktorych-kategoriach-n...
Te całe blokowanie nie ma najmniejszego sensu bytu. Bo dzisiaj jest jutro nie ma? Kto to wgl kontroluje? Gdy ewidentnie z tygodnia na tydzien bez zmiany kategorii opcja raz jest raz jej nie ma? Totalny bezsens.
@Pabloaimar2 Zmiany dla naszego "dobra", na lepsze.