Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Brak numeru przesyłki uniemożliwia sprawdzenia jej statusu u przewoźnika/ firmy kurierskiej. Czy ktoś wie jak uzyskać taki numer?
@radur01 bo opcja transportu to allegro delivery a firma przewozowa to tylko podwykonawca.
Bardzo błyskotliwa odpowiedź, wyjaśnij mi proszę, bo nie rozumiem Twojej odpowiedzi. Pytam konkretnie o nr przesyłki kurierskiej. Jeszcze do niedawna nie było z tym problemu na allegro.
@radur01 przesyłki Allegro Delivery posiadają własne numery przewozowe. Wszystkie statusy przesyłki znajdziesz w naszej aplikacji 🙂
Ok. rozumiem, ale w moim przypadku błędnie podano nr telefonu do kuriera, który w rozmowie ze mną oświadczył, że nie obsługuje mojego rejonu zamieszkania. Chciałem wyjaśnić sprawę z DHL, ale oni też olewają człowieka jak nie poda się im nr przesyłki, nr nadany przez allegro mają w d.... i nie ma dalszej dyskusji.
@radur01 nie musisz wyjaśniać tej sprawy sam, czy bezpośrednio z DHL. Możesz skontaktować się z nami. Podaj numer zamówienia, a ja zweryfikuję sprawę 🙂
Nr zamówienia: ebf92a21-2d1a-11f0-95cd-2f51e9d09bb8 Być może przesyłka zaginęła, ale na razie nie chcę nikogo podejrzewać.
@radur01 widzę, że dzisiaj przesyłka była wydana do doręczenia. Faktycznie mamy tu podwójny status sprawdź, czy nie otrzymałeś drugiej wiadomości z nr do kuriera. I czy numer, na który się kontaktowałeś miał końcówkę 124?
Numer który miałem podany był z końcówką 119. Żadnego innego numeru nie otrzymałem. Przed chwilą rozmawiałem z Panią z numeru końcówka 124, która oświadczyła, że nie obsługuje mojego rejonu. Coraz bardziej nachodzą mnie czarne myśli dot. przesyłki.
@radur01 już to weryfikuję, wrócę do Ciebie z informacją.
Na prawdę czy w aplikacji znajdzie się informacja o paczce leżącej w punkcie, boxie ale nie odebranej jeszcze przez kuriera? Statusy firm kurierskich takie takie informacje zawierają...