anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego Allegro nie respektuje art. 15 dz.u.ue.l.2016.119.1 ?

xjustinsimsowiak
#2 Obserwator#
  • Chcę uzyskać informację o moich danych przekazywanych przez Allegro na rzecz Letyshops KFT, zgodnie z art. 15 dz.u.ue.l.2016.119.1 mam do tego prawo, ale doradcy na czacie najpierw wielokrotnie twierdzili, że takiego prawa nie mam nie wskazując przy tym jakiejkolwiek podstawy prawnej a obecnie utrudniają mi ostateczne pozyskanie tych danych jak tylko mogą.
oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

AnnaG-Antyki
#20 Guru#

Prawa na Allegro... Ale co to? Od 2-óch o czymś takim nie słyszeliśmy...

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Nie podadzą bo się na tym nie znają, a jakby podali to przyznaliby się do błędu, a ni się nigdy nie mylą.☹️

oznacz moderatorów

xjustinsimsowiak
#2 Obserwator#

Ja tak łatwo im nie odpuszczę. Szkoda tylko, że coś co zajęło by im jeden dzień przeciąga się obecnie w nieskończoność.

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@xjustinsimsowiak Proszę Cię o bezpośredni kontakt w tej sprawie przez formularz. Twoja wiadomość trafi bezpośrednio do zespołu odpowiedzialnego za obszar dotyczący przetwarzania danych.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

xjustinsimsowiak
#2 Obserwator#

Ja już tyle razy kontaktowałem się przez formularz i tyle razy byłem okłamywany w sprawie przysługujących mi praw, że obecnie nie widzę sensu takiego kontaktu. Konsultanci w znacznej mierze nie wiedzą, nie mogą, nie znają się, nie chcą albo mityczna "góra" im czegoś zabrania.

Ps. Nadal czekam na odpowiedź od iod na emaila.

oznacz moderatorów