anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego Allegro tak długo trzyma zwrócone pieniądze...?

eliot21
#8 Zapaleniec#

Sprzedający oddal mi kase -sa wadliwy towar który mi sprzedał- poprzez Allegro...a Allegro tydzien trzyma kase i nie przekazuje mi na konto....czy to normalne?

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

LEW433
#21 Demiurg#

Nie, ale skąd wiedza ze zwrócił, był od Allegro o zwrocie? a jak forma platności była?

oznacz moderatorów

eliot21
#8 Zapaleniec#

ALLEGRO  napisało mi ze Sprzedający oddal kase...ale kasy nei ma na koncie...placilem bezposrednio z banku swojego w necie.

oznacz moderatorów

eliot21
#8 Zapaleniec#

..poprzez płatności z Allegro

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

To wówczas powinno być w ciągu 3dni.

oznacz moderatorów

eliot21
#8 Zapaleniec#

to dlaczego Allegro obraca moimi pieniędzmi w necie tydzien czasu....bo rozumiem,ze te pieniądze sa caly czas księgowane...

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg#

@eliot21 Po poprawnym zleceniu zwrotu przez sprzedającego - w zależności od metody płatności - środki wracają na konto w ciągu 3 do 7 dni roboczych, licząc od kolejnego dnia roboczego następującego po dniu w którym zlecono zwrot. 

Jeśli zwrot faktycznie został zlecony poprawnie i minęło te 5-7 dni roboczych to napisz przez formularz kontaktowy z prośbą o potwierdzenie zlecenia zwrotu i z tym potwierdzeniem skontaktuj się ze swoim bankiem aby to wyjaśnić. 

oznacz moderatorów

Crow_Empire
#14 Krzewiciel#

Kiedyś zwracali błyskawicznie. Dostałem maila, wchodzę na konto i kasa już jest, dziś to trwa kilka dni. Widać ktoś obczaił, że na odsetkach z naszej kasy też idzie zarobić.

oznacz moderatorów

eliot21
#8 Zapaleniec#

...pewnie w tym coś jest...kwotę 400 zł tydzien temu czekałem 3 dni...a teraz czekam na 4000 zł i kwoty dalej nie ma.... choc minelo juz 5 dni

oznacz moderatorów