anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

dlaczego Allegro utrudnia zwrot pieniedzy

Client:69180246
#7 Wielbiciel

witam to juz nie 1 raz kiedy Allegro zalega ze zwrotem wyskakuje napis na czerwono wchodze na emaila a tam zadnego powiadomienia co i jak odnosnie pieniedzy wydaje mi sie ze to ich zagrywka aby przetrzymac nie swoje pieniadze na kacie i zeby im wpadlo pare groszy tu grosz tam 2 i na koniec miesiaca 2 miliony to jest bardzo nie ladne zachowanie z waszej strony ze blokujecie ludzia dostep do ciezko zarobionych pieniedzy

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

la_nika
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@Client:69180246 czy masz na myśli zwrot wpłaty od sprzedającego za zamówienie nr 09a07970-bfab-11f0-b373-23ff05117a47?
Ten zwrot jeszcze nie został zaksięgowany. Sprzedający zlecił go w piątek (14.11), więc dzisiaj powinna pojawić się informacja, czy zwrot wpłaty się powiódł. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Tutaj to normalne. Ja wiem, że po niektórych portalach, zwłaszcza przy płatności blikiem niektórzy przyzwyczaili sie do zwrotów kilka minut po anulowaniu czy kasy za zwrot produktów nawet w weekendy. Tutaj to nie przejdzie. Tylko Allegro Pay miewa szybciej. Reszta to 24h do kilku dni roboczych.... A najwolniej działają właśnie karty, szczególnie visa.