Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
witam to juz nie 1 raz kiedy Allegro zalega ze zwrotem wyskakuje napis na czerwono wchodze na emaila a tam zadnego powiadomienia co i jak odnosnie pieniedzy wydaje mi sie ze to ich zagrywka aby przetrzymac nie swoje pieniadze na kacie i zeby im wpadlo pare groszy tu grosz tam 2 i na koniec miesiaca 2 miliony to jest bardzo nie ladne zachowanie z waszej strony ze blokujecie ludzia dostep do ciezko zarobionych pieniedzy
@Client:69180246 czy masz na myśli zwrot wpłaty od sprzedającego za zamówienie nr 09a07970-bfab-11f0-b373-23ff05117a47?
Ten zwrot jeszcze nie został zaksięgowany. Sprzedający zlecił go w piątek (14.11), więc dzisiaj powinna pojawić się informacja, czy zwrot wpłaty się powiódł.
Tutaj to normalne. Ja wiem, że po niektórych portalach, zwłaszcza przy płatności blikiem niektórzy przyzwyczaili sie do zwrotów kilka minut po anulowaniu czy kasy za zwrot produktów nawet w weekendy. Tutaj to nie przejdzie. Tylko Allegro Pay miewa szybciej. Reszta to 24h do kilku dni roboczych.... A najwolniej działają właśnie karty, szczególnie visa.