Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Często kupuję karmę dla psa. Przeważnie są wielosztuki, 10, 20, 30 puszek lub saszetek. Sprzedawcy nagminnie zmieniają cenę jednostkową, np 30 puszek x 500g, łącznie za 199 zł, 1 szt za 2,00.. czy ktoś może to powstrzymać?
Cześć, @boguniek2. Proszę, podeślij przykładowe numery ofert.
10519233016, ale jest ich dużo więcej
W jakim sensie zmieniają? Jak kupujesz na zapas to powinno być taniej w zestawie... tam się ustawia procentowy rabat to ci się cena jednostkowa nigdy nie zgodzi z ofertą pojedyńczej sztuki
@boguniek2 Proponujesz zamrożenie cen karm dla psów? Musisz jakiś ważny powód wymysleć.
No i chyba do Ministra Finansów powinienes pisać
Proponuję żeby w wielosztukach system sam wyliczał ile jest za jedną sztukę. Tera, jest tak: https://allegro.pl/oferta/dolina-noteci-rafi-premium-mix-smakow-20x500g-nowe-smaki-15294332693
@boguniek2 Masz rację ale "to se ne vrati", było minęło...
Ja nie kupuję karmy, ale kupowałem niedawno proszek do prania i na liście wyszukiwań przy każdej pozycji była podana wyliczona cena za 1 kg. Wygodne, bo proszki są w różnych opakowaniach więc łatwo porównać.
Teraz, dzisiaj sprawdziłem czy to nadal istnieje, niestety zniknęło. Masz kupować nie to co chcesz, nie takie jakie ty chcesz ale to co ci Allegro poda jako rzekomo najlepsze. Zysk z prowizji jest najważniejszy.
Dziękuję, @boguniek2. Już to sprawdzam, niedługo wrócę z odpowiedzią 🙂