Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, dziś popołudniu zakupiłam przedmiot przez allegro lojalnie. Zakup został od razu opłacony. Mam potwierdzenie z banku że pieniądze zostały pobrane. Jednak gdy wchodzę w zakupy cały czas mam dokończ płatność. Co mam zrobić w takiej sytuacji?
Możesz poczekać ponieważ czasem gdzieś się zawiesi, kasa nie zginie a jak jutro będzie nadal w toku to wówczas możesz anulować.
No ale co wtedy z kasą, przecież bank nie anuluje mi transakcji skoro została już zaksięgowana. Kontaktowałam się ze sprzedawcą, on również ma taki status i nie może nic z tym zrobić, nawet listu wystawić.
Witam, dziś popołudniu zakupiłam przedmiot, zakup został od razu opłacony. Mam potwierdzenie z banku że pieniądze z konta zostały pobrane. Ale gdy wchodzę w zakup cały czas pokazuję dokończ płatność, mimo że minęło już kilka godzin. Co mam zrobić w tej sytuacji?
@kate_0605 Jeśli wybrałaś przelew tradycyjny jako metodę płatności, nie jest to błąd. Takie przelewy rozliczane są dłużej, do kilku dni roboczych. Jeżeli jednak skorzystałaś z szybkich metod płatności online i pojawił się problem, prześlij potwierdzenie wpłaty przez ten formularz. Sprawdzimy co się stało.
@kate_0605 aby nie przez link z FB