Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zakupiłem monetę kolekcjonerską, ale okazało się, że jest niezgodna z opisem. Zdecydowałem się więc odesłać sprzedającemu wadliwy towar. Przesyłka zwrotna miała być darmowa, co wynikało z informacji na stronie aukcji. Niestety, faktycznie za zwrot musiałem zapłacić 10,99 zł. Jestem w tzw. programie Smart, a wysyłka zwrotna realizowana była przez paczkomat. Ponadto, dlaczego mam otrzymać zwrot tylko za sam przedmiot (co wynika z otrzymanej informacji), a nie za przesyłkę? W takiej sytuacji dwukrotnie zmuszony byłem zapłacić za przesyłkę (do mnie i zwrotną), co jest kwotą całkiem sporą. @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Zwrot darmowy przy zakupie Smart jest darmowy ale masz w ofercie podaną metodę zwrotu, wybrałeś zgodnie? Jeżeli była niezgodna z opisem to się reklamuje i wówczas sprzedający zwraca wszystko. teraz załóż dyskusję: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa
@FHU_IandJ podaj proszę numer zamówienia, którego to dotyczy.
Aukcja nr: 12632236437
1000 zł Papież Jan Paweł 1982 lustrzanka mennicza 12632236437 - Allegro.pl
no ale ta oferta nie ma smart wiec nie mogłeś zwrotu zrobić za darmo
@FHU_IandJ Dziękuję, w chwili Twojego zakupu informacja w zakładce "zwroty" w tej ofercie brzmiała następująco:
Dlatego zwrot byłby zrealizowany za darmo jeśli metodą dostawy wybraną podczas zakupu byłby "Allegro Paczkomaty Inpost". Ty zdecydowałeś się na "List polecony ekonomiczny", stąd też zwrot jest zrealizowany na Twój koszt.
@FHU_IandJ złożyłeś sprzedawcy reklamacje?