Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dlaczego moja płatność kartą co jakiś czas zostaje odrzucona,mimo że karta jest aktywna ,płacę nią za granicą ,limity ok. Dzieje się to tylko na allegro jakaś porażka Karta w nestbanku
Może winna jest kategoria, w której robisz zakupy:
wszystko jest jak trzeba .U tego sprzedawcy kupuje co jakiś czas .
Moim zdaniem żle działa weryfikacja danych z Bankiem . Płacę tą kartą również za granicą i tylko tutaj są takie cyrki
poprzednie zamówienie Nr 19fd6621-c78f-11eb-9ec3-899c9c51b00d
to jest zamówienie z dzisiaj z odrzuconą płatnością i druga w kolejności ,pierwsza dotyczyła innego artykułu
@sophie-bunny Wprowadzasz w błąd. W kategoriach wyłączonych z płatności kartą nie ma w ogóle możliwości nią zapłacić, a autor wątku płaci, tylko płatność jest odrzucana.
W tym zamówieniu jest możliwość płatności kartą bo już to robiłem. Odrzucenie płatności następuje podczas weryfikacji z bankiem
Może zamiast wytykać innym rzekome (bo w poście @sophie-bunny widać co najwyżej domniemanie, a nie stwierdzenie faktu) wprowadzanie w błąd (co nie jest mile widziane przez moderację, ale najwidoczniej zasady ustalone przez moderację "respektujesz" tylko wtedy, gdy dotyczą innych, a nie ciebie), sama podasz rozwiązanie problemu lub możliwą przyczynę jego występowania?
A jeśli nie masz nic konstruktywnego do napisania w temacie, to po prostu się nie odzywaj - nie w każdym wątku muszą być twoje posty.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
24-08-2020 13:37
@Knowhere nie zostałeś wywołany, a mimo to uznałeś, że odpowiesz wywołując - w dodatku stosując dokładnie ten sam styl wypowiedzi, co wcześniej. Bez najmniejszej reakcji na moje prośby i upomnienia. Jednodniowa przerwa od Gadane to jedyne, co mogę w tej sytuacji zrobić. Nie praktykujemy informowania o tym publicznie, ale tu nie mam za bardzo wyjścia. W Twoim poście (tym i poprzednich) jest wiele elementów, które mi się nie podobają. Niektóre sprawiają wrażenie (chciałbym się mylić) celowej próby poniżenia, inne zarzut czynią z czyjejś aktywności na Gadane, co jest już całkowitym absurdem i strzałem we własną stopę, bo jasne jest chyba, że w takiej sytuacji zawsze staniemy po stronie atakowanego.
Dopóki obaj skupiacie się na tym, co robicie dobrze - np. na merytorycznych odpowiedziach w wątkach - nie ma najmniejszego znaczenia, kto kogo drażni i dlaczego. Nie jestem w stanie sprawić, że przestaniecie się wzajemnie widzieć, ale prosiłbym, żebyście od dzisiaj nie wywoływali się na publicznych forach Gadane, nie nawiązywali do wypowiedzi drugiego ani nie czynili w jego stronę zawoalowanych aluzji. Może wtedy będzie spokój.
Jeżeli do powyższego ktoś ma jakiś komentarz, prosiłbym - zamiast umieszczania go na Gadane - o wysłanie go na maciej.sniezek@allegro.pl. Dziękuję.
Mam bardzo gorącą prośbę by swoje flustracje uzewnętrzniać gdzie indziej chcę tylko kupić przedmiot i myślę że moderator rozwiąże ten problem i tyle w temacie.
Czekam na odpowiedz moderatora .Pozdrawiam całą społeczność i bardzo miłego dnia
@mihol52 Czy kontaktowaleś się w tej sprawie z bankiem, bo wiesz co, wydaje mi się że może być coś z tym bankiem, mnie ostatnio Google Pay poinformowało o odłączeniu ich karty z systemów płatności, sprawę olałem bo praktyczniejsze nie korzystam z ich oferty na codzień.
Logowalem się do Banku i sprawdzałem wszystkie limity. Wszystko jest Oki Płacę ta karta zagranicą i dzisiaj też po nie udanej płatności na allegro i nie ma problemu
Kontaktowałem się z Bankiem i karta została zablokowana przez platformę płatniczą operatorem PayU. Dlatego że wprawdzie pojawiła się plansza weryfikacji ale bez pola na kod sms przykryta komunikatem dalej i nic się nie działo. Taka plansza sugerowała kliknięcie "dalej co skutkowało błędnym kodem. Nadal się to dzieje . Ewidentnie jest coś po stronie operatorem płatności PayU
Moderator pomocy?????