anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego nie działają formularze do kontaktu z allegro

krzych101bis
#8 Zapaleniec#

Dlaczego nie działają formularze do kontaktu z allegro

oznacz moderatorów
19 ODPOWIEDZI 19

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@krzych101bis Cześć. 🙂 Formularze kontaktowe znajdziesz tutaj: https://allegro.pl/pomoc/kontakt 

oznacz moderatorów

krzych101bis
#8 Zapaleniec#

Gdzie są to ja wiem tylko żaden nie działa w tym jest problem 

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@krzych101bis sprawdziłam to i wszystko działa. Spróbuj proszę z innej przeglądarki, a jeśli to nie pomoże to napisz proszę co dokładnie się dzieje, gdy próbujesz przesłać zgłoszenie przez formularz. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Działają, można tylko polemizować jak działają!

oznacz moderatorów

krzych101bis
#8 Zapaleniec#

wchodzę myszką podświetlam np czat lub inny formularz i nic się nie dzieje 

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@krzych101bis trzeba kliknąć, wybrać odpowiednią ścieżkę i wpisać czego dotyczy zgłoszenie, następnie wybrać (również kliknąć) wybraną formę kontaktu i potwierdzić wybór klikając pomarańczowy przycisk. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!

oznacz moderatorów

krzych101bis
#8 Zapaleniec#

@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_  tak robię  i nic nie daje podaj adres strony www na której klikasz może mam zły adres strony

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@krzych101bis to tutaj, spróbuj proszę skorzystać z innej przeglądarki, jeśli formularz wciąż nie działa. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!

oznacz moderatorów

krzych101bis
#8 Zapaleniec#

krzych101bis_0-1675880004385.png

u mnie nie działają nie podświetlają się obojętnie na jaki najadę nie przekierowuje mnie dalej do konkretnego formularza 

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@krzych101bis napisz proszę jaki dokładnie wybierasz temat kontaktu (całą ścieżkę) od wejścia na tą stronę oraz czy problem występuje również gdy korzystasz z innej przeglądarki. 
Swój problem, z którym chcesz się zgłosić przez formularz, możesz też opisać tutaj na forum. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!

oznacz moderatorów

krzych101bis
#8 Zapaleniec#

Link do strony podałem parę postów wyżej 07-02-2023 i nadal nie działa sprawdzałem jeszcze dzisiaj z 2 przeglądarek i bez zmian

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@krzych101bis nie chodzi o link, przykro mi, ale nie będę mogła Ci pomóc, jeśli nie podasz mi szczegółowych informacji, a link w artykule jaki przesłałeś prowadzi do strony głównej pomocy. 
Aby skontaktować się z działem pomocy z działu "Konto", powinieneś wejść na tą stronę i wybrać odpowiednią ścieżkę np. Kupuję > Konto > i np. "zmiana danych na koncie":

la_nika_0-1676019945853.png

Następnie wpisać na czym polega Twój problem i wybrać sposób kontaktu:

la_nika_1-1676020028037.png

I wybrać w jaki sposób chcesz się skontaktować z Doradcą:

la_nika_2-1676020235328.png

Jeśli napiszesz konkretnie na czym polega Twój problem i dlaczego chcesz się skontaktować z nami przez formularz mogę podesłać Ci konkretny link i w ten sposób ułatwić Ci zadanie 🙂 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!

oznacz moderatorów

Client:96810784
#13 Ambasador#

@la_nika @ko_alka po co wymagacie opisywania problemu przed wyborem formularza skoro i tak później 2-3-4-5 konsultantów przerzuca ten czat między sobą a w skrajnych przypadkach się po prostu rozłączają?

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:96810784 opisanie problemu już w pierwszym kroku ma przyspieszyć jego rozwiązanie. Rozumiem z Twojej wiadomości, że miałeś problemy w kontakcie z naszymi Doradcami, przykro mi z tego powodu, jednak zapewniam, że każdy Doradca Allegro dokłada starań, aby jak najlepiej rozwiązać problem, czasem wymaga to przekazania sprawy do kogoś innego. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!

oznacz moderatorów

Client:96810784
#13 Ambasador#

@la_nika najbardziej dokładają starań kiedy nie znają odpowiedzi więc rozłączają czat 🙂

oznacz moderatorów

krzych101bis
#8 Zapaleniec#

Nie chodzi mi o żadne zmiany danych na koncie , po prostu chciałem się skontaktować z obsługą allegro bo nie dochodziła do mnie subskrypcja ulubionych wyszukiwań a wy nie potraficie podać mi prostego linku gdzie to mogę zgłosić . za co wam płacą  godna pożałowania  obsługa

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@krzych101bis Przykro nam, że tak uważasz, ale w tym wątku wielokrotnie wysłano Ci już link, poprzez który możesz skontaktować się z doradcą Allegro:  https://allegro.pl/pomoc/kontakt  

Jeśli na podanej stronie nie widzisz takiej możliwości, to spróbuj skorzystać z innego urządzenia lub wyczyścić dane przeglądarki. Nikt inny nie zgłaszał problemów z nieprawidłowym działaniem formularza kontaktowego. 

Możesz również opisać swój problem tutaj, postaramy się pomóc. 

oznacz moderatorów

krzych101bis
#8 Zapaleniec#

Mój problem sam się rozwiązał  po prostu przez 3 dni nie dochodziły do mnie zasubskrybowane powiadomienia  już dochodzą ale te linki nadal u mnie nie działają które mi wyżej podsyłacie i nie wiem dlaczego

oznacz moderatorów