Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kalumnie? bez przesady
zresztą, panie managerze, proszę pisać z własnego konta, w pana wieku nie wypada robić takich sztuczek na poziomie klas 1-3 szkoły podstawowej. Zamiast zakładać lewe konta i pisać bzdury trzeba popracować nad rozwiązaniem problemu.
A zakupów póki co na allegro unikam. Niestety niektórzy sprzedawcy porezygnowali z prowadzenia własnych stron na rzecz sprzedaży tutaj... i allegro ma taki trochę pseudo monopol. Ale może inna firma na A (której nazwę tutaj banujecie) się w Polsce rozpędzi i będzie trochę lepiej.
@marcinq76 Wg wszystkich opisów ta firma na AAA wcale nie jest lepsza.
przynajmniej będzie jakąkolwiek konkurencją - lepszą, gorszą ale będzie.
Kupowałem tydzień temu słuchawki BT i na AWA20N1E i były w dobrej cenie. Normalnie kupił bym tu, ale Ale ma mnie (i wielu innych klientów) w d. więc...
Jak bez przesady, niemal w każdym poście ciśniesz kalumnie pod adresem Allegro, nie zadając sobie kompletnie żadnego wysiłku celem weryfikacji dlaczego BOŚ nie ma na liście. Ot tak sobie ubzdurałeś i trzymasz się wyimaginowanej wersji.
Kolejne urojenia i fantazje kierujesz pod moim adresem pisząc bzdury o jakiś sztuczkach.
Kolego, jestem takim samym użytkownikiem Allegro jak Ty, szukałem informacji dlaczego nie ma BOŚ na liście, trafiłem na Twoje wpisy, wpisy managerów a sprawę wyjaśnił mi pracownik BOŚ jak zadzwoniłem na infolinię.
Wystarczyło 5 minut ! i już wiem o co chodzi a Ty tworzysz teorie snując dziwne domysły.
Jakbyś pomyślał logicznie, to byś doszedł do wniosku, że Allegro nie ma w tym interesu żeby banować BOŚ, bo po co? Robi tobie na złość?
Zadzwoń do BOŚ to się dowiesz o co chodzi, o ile trafisz na kompetentną osobę jak ja.
No, głowa do góry, nie mazać się i do dzieła.
Co ciekawe PayU nie obsługuje BośBanku tylko na allegro. Kilka dni temu dokonałem zakupów w sklepie internetowym z nasionami i tam już bank po staremu jest na liście i normalnie zapłaciłem szybkim przelewem. Tylko Allegro nie uznaje PayU od BośBank....
Kolejna ciekawostka jest taka że za Allegro Smart można PayU zapłacić. Za zakupy już nie.
Powód to zapewne chciwość allegro. Czyżby bank się nie zgodził na prowizje? Allegro zamiast skupić się na rozwiązywaniu takich właśnie problemów woli 100% energii wkładać w wymyślanie na czym tu oskubać sprzedających i ich klientów. Sam nie mogę zapłacić z konta firmowego w boś banku. Nieźle się zdziwiłem bo chyba pół roku temu jeszcze mogłem.
No tak to jest nie wszyscy się dogaduje jeżeli chodzi o kasę.