anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego nie ma opcji Szukaj w opisie?

MAMY ROZWIĄZANIE!
boismortier
#9 Pomysłodawca

Dzień dobry, dlaczego nie ma opcji "szukaj w opisie". Komu to znowu przeszkadzało? Ta opcja ma wrócić! Jest potrzebna. 

oznacz moderatorów
970 ODPOWIEDZI 970
AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Z tego co pamiętam to był jeszcze 1 artykuł informujący, że Allegro jest pod kreską na wszystkich rynkach zagranicznych i pokrywają to z Polskiego rynku. Czyli jak ten bury osioł zamęczą dobrze działający rynek i z czym zostaną? To dlatego mamy podwyżki prowizji. 

A wyniki za 4-rty kwartał muszą być cieniutkie, bo były informacje, że będą je podawać 14-tego lutego, a teraz nagle się okazuję że będą dopiero w marcu... Przełożenie o miesiąc wróży bardzo źle...

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
oznacz moderatorów
bosek_2804
#13 Ambasador

@AnnaG-Antyki tylko całkowity krach lub zamknięcie platformy zmusi kupujących do szukania naszych sklepów internetowych przez google 😉 

***(...Allegro doprowadza do konfliktów między ludźmi...)
oznacz moderatorów
Arkadia_OK
#11 Animator

@bosek_2804  @AnnaG-Antyki 

Nie do końca się zgodzę...

Przede wszystkim ustawienie cen równych lub niższych niż na Allle-drogo oraz rozsądnych kosztów wysyłki.

Wiele razy znajdowałem sklep sprzedawcy i okazywało się, że w swoim własnym sklepie ma produkty wystawione w wyższych cenach niż na Allle-drogo... Co dla mnie jest niezrozumiałe jeżeli uwzględni się aktualne wysokości prowizji...
A często, taki sprzedawca, chce jeszcze dodatkowo zarabiać na kosztach przesyłki...

oznacz moderatorów
dorothy2
#12 Orędownik

@Arkadia_OK  napisał(a):

@bosek_2804  @AnnaG-Antyki 

Wiele razy znajdowałem sklep sprzedawcy i okazywało się, że w swoim własnym sklepie ma produkty wystawione w wyższych cenach niż na Allle-drogo... Co dla mnie jest niezrozumiałe jeżeli uwzględni się aktualne wysokości prowizji...
A często, taki sprzedawca, chce jeszcze dodatkowo zarabiać na kosztach przesyłki...

To niestety prawda ale też: jest konkurencja, więc jeśli ktoś tak robi, to po prostu u niego nie kupuję.
Większym problemem są właśnie te koszty przesyłki, bo ja niby rozumiem że jakiś mały sklepik internetowy nie ma tak korzystnych umów z dostawcami, ale skoro ja jako osoba prywatna jestem w stanie wysłać wszystko niemal przez brokera kurierskiego za 10-11zł, nooo to naprawdę niektórzy tacy przedsiębiorcy powinni się trochę bardziej postarać.

oznacz moderatorów
bosek_2804
#13 Ambasador

@gradek83 dopiero dziś przeczytałem, bo miałem bana na kilka tygodni za "niegodne zachowanie wobec Allegro i ich pracowników"

Wracając do tematu inwestorów. Każdy z nas nim jest. 

W przypadku firmy, dla której pracuję. od ubiegłego roku obroty miesięczne spadły o kilkadziesiąt tysięcy. 

Niech CEO **piiip**iasty przyklei sobie za to medal do czoła. 

***(...Allegro doprowadza do konfliktów między ludźmi...)
oznacz moderatorów
_KANCELARIA_
#10 Popularyzator

niby nie ma poszukiwanych butów a jednak gdzieś są. To działanie przeciw kupującym.

oznacz moderatorów
Krexon8
#8 Zapaleniec

ODDAJCIE szukanie w opisie śmiec%!@$ie z allegro.

oznacz moderatorów
przemo-c
#9 Pomysłodawca

To jest po prostu masakra teraz weź tu znajdź coś konkretnego... parametry nie wystarczają i często są błędne allegro schodzi na psy od lat ale że do tego stopnia...

oznacz moderatorów
dorothy2
#12 Orędownik

Już dawno zeszło... Ja już zapominam że jest jakieś Allegro, tylko subskrypcje tych 2 wątków mi przypominają 😉

oznacz moderatorów
wyprzdomowe
#8 Zapaleniec

Jeszcze ta likwidacja archiwum to już kompletna gra przeciw klientom.

oznacz moderatorów
Client:108889636
#2 Obserwator

Jest masakra odnaleźć produkty posiadające specyficzne cechy. Właściwie się nie da. Allegro zrobiło się syfem, takim polskim chińczykiem. Jedyne co mnie tam utrzymuje to smart, który jest opłacalny w przypadku kupowania drobnicy. Zupełnie natomiast nie rozumiem was  sprzedawców, którzy w swoich sklepach poza allegro dajecie ceny wyższe lub złotówkę niższe i płaczecie, że was allegro d....a. Dajcie ceny takie, żeby się smart nie opłacał i allegro pójdzie z torbami.  Klienci też mają dość!

oznacz moderatorów