Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzien dobry , mam pytanie dotyczace płatności w państwa sklepie.Czy to jest dyskryminacja osób płacących gotówką.Nie każdy posiada karty płatnicze i inne elektroniczne formy płatności.Dlatego czy jest możliwość dodania płatności gotówką?.
@mdrogeria to jest człowiek, który oczekuje odpowiedzi od allegro będzie zakładał 10 x wątków takich samych ;D choć coraz więcej osób się wycofuje z POBRANIA na allegro z tego względu, że allegro ma to w pupie jak ktoś przesyłki nie odbierze bo oni i tak kasują za przesyłkę...
@sklep_solpio już będzie ze 4 lata jak wyłączyłem pobrania , zrobiłem to pod wpływem impulsu / Wiesz o co chodzi / , myślałem ,że uwali mi sprzedaż bo było tego całkiem sporo , ale wyraźnego spadku jak na tamte czasy nie odnotowałem , A JAKA SPOKOJNOŚĆ DO MNIE ZAWITAŁA .
@mdrogeria dokładnie a ci co kupowali u nas za pobraniem kupują przedpłatą więc wyszło nam to na dobre 😉 bo nie jesteśmy co jakiś czas w plecy
@Client:135007639 Przecież masz możliwość opłacenia gotówką przelewu na poczcie > to też za trudne?