anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego nie ma paczkomatów INPOST!!!

gcservis
#1 Nowicjusz#

Dlaczego nie ma paczkomatów INPOST!!! Najwygodniej jest odbierać w tej Firmie.

oznacz moderatorów
12 ODPOWIEDZI 12

KOGIEL_T
#18 Luminarz#

@gcservis  u mnie są trzy w promieniu 500m😉

oznacz moderatorów

szymela54
Maestra

@KOGIEL_T Przebijam! U mnie w promieniu 500 m jest ich pięć. Tak że he he, hi hi, no. 😀

oznacz moderatorów

serwis-texas
#21 Demiurg#

Potwierdzam @KOGIEL_T  , ja mam koło Puba 🙂 także he he, no.

oznacz moderatorów

sl-aw-ek
#17 Koryfeusz#

A ja tam wolę jak mnie kurier DPD przyniesie i nie muszę wstawać z krzesła. 
To teraz mi losują kuriera żebym miał loterię czy towar w ogóle dostanę. 

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

@gcservis może słabo szukasz. Rozwijasz listę dostaw do punktu? Allegro faworyzuje od jakiegoś czasu AOB z AD

oznacz moderatorów

RED
#21 Demiurg#

Ostatnio już kilku kupujących sugerowało nam, że nie mieli wyboru inpostu przy zakupie na allegro.

My sami nie mamy tego problemu ale inni mają.

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@RED wcale bym się nie zdziwił jak by już testowali to co jest teraz z kurierem 😞 

________
Κώστας
oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg#

Bo Allegro je ukrywa. Sterują dostawami jak tylko mogą. Kuriera wybiorą za Ciebie, paczkomat jakiejś tam grupie schowają. Pokłóć się z  tydzień to na koniec usłyszysz najprawdopobniej znany tu tekst "Twoje konto zostało wybrane do testów, nie ma możliwości wyłączenia go". Już nie raz tak było, że komuś coś nie działało, i po kilku dniach łaskawie udzielili odpowiedzi o testach...

@KOGIEL_T  A mnie akurat inpost wkurza. Tez mam 3 i każdy kuźwa na obrzeżach miejscowości, a ja mieszkam w centrum!. Jak pierwszy stawiali to dosłownie za samym paczkomatem było pole uprawne! Od lat nie mają miejsca, żeby coś w centrum postawić. Do tego najbliższy często zajęty, paczki wcześniej nie wyślę bo algorytm zgłupieje, zajęte to znowuż po statystykach... 

Za to DHL postawiło Boxa ze 3 miechy temu i znalazło jakoś miejsce w samym centrum, nawet nie 50m!!!. Nawet parę razy użyłam, a potem Allegro to podłączyło do Delivery i mi się odechciało. Nie ma opcji za często delivery gubi paczki i zwroty, wolę klnąć na umiejscowienie i nadal zasuwać co dzień do inposta...

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
oznacz moderatorów

RED
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@RED fakt że u nas nie działa One Kurier ale jest kilka Zielonych skrzynek 🙂 więc tak nie cisną z podmienianiem, ale zauważyłem że coś się zmieniło wcześniej podmieniali mi na Orlena, teraz przestali, jest tylko poniżej proponowana szybsza, lepsza i super dostawa Orlen 😄

________
Κώστας
oznacz moderatorów

sl-aw-ek
#17 Koryfeusz#

@kostas11 można wybrać punkt z listy, ale zmieniają Ci ten "ostatnio wybrany" z InPost na One. 

oznacz moderatorów

mudol
#11 Animator#

Miałem wczoraj podobną sytuację, allegro box od razu widoczne inpost jedynie PaczkoPunkt, natomiast nie ma możliwości wybrania Paczkomatu InPost, i to przy kilku zakupach

Chyba trzeba napisać do UOKiK w tej sprawie bo wygląda na nielegalne praktyki ze strony allegro

oznacz moderatorów