Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, allegro mnie jako kupujacemu nie udastepnia API, moze ktos z uzytkownikow ma pozwolenia z kozystania api, [edycja]
Wszystko to zatwione, ostatnie dostalem wiadomosc, ze firma musi miec obrot powyzej 50tys, i uczestniczyc w vip partnerstwie
403
The user has no rights to query offers or provided token is invalid.
Mam taki blad, w githubie powiedzieli pisac w allegro kontakt, tam napisalem, i nie spelniam ich warunkow, dlatego i szukam tego z ktorym moge ustalic warunki kozystania z mojej aplikacji, za jakis miesieczny rachunek
Pisalem 10 razy tam, odpowiedz ich : Dzień dobry,
dziękuję Panu za rozmowę telefoniczną.
Otrzymałam informację, że w celu otrzymania dostępu do API, należy spełnić następujące warunki:
- posiadać konto firmowe,
- miesięczne obroty powinny wynosić powyżej 50 tysięcy,
- powinien Pan uczestniczyć w Programie Partnerskim VIP.
W przypadku dodatkowych pytań, pozostaję do Pana dyspozycji.
Pozdrawiam
// Luiza [edycja]
Zespół Allegro
Konto firmowe mam! Dlatego i nie wiem co dalej robic
Tylko pozostaje, ale czy coś da 🤔 @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Oczywiście to także czytałeś: https://allegro.pl/pomoc/dla-sprzedajacych/wystawianie-i-edycja-oferty/mam-problem-z-api-allegro-qzd...
@adgparts55 mogę jedynie powtórzyć odpowiedzi, które już otrzymałeś. Aby otrzymać dostęp do API należy uczestniczyć w programie partnerskim VIP i mieć odpowiednio wysokie obroty. Przykro mi, ale obecnie nie spełniasz tych wymagań.