Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam produkt w koszyku i chcę kupić z dostawą na dziś i nie mam takiej opcki w dostawach
@hubertguzio bo to tylko taka opcja się "wyświetla" przy allegro one
Jak nie tzn, że sprzedający nie udostępnia takiej dostawy, nic nie zrobisz, poszukaj innej oferty.
Paczki się nie teleportują chyba że pojedziesz sam po towar i kupisz z odbiorem osobistym. Allegro one same day ma czas dostawy ustawiony na max 2 dni robocze od chwili odebrania paczki z punktu. Więc w wała się zrobić nie daj bo to tylko nazwa a nie realne dostarczenie paczki @hubertguzio
@hubertguzio Jak już znajdziesz ofertę z dostawą 'na dziś' to pamiętaj, że wybór takiej metody dostawy nie gwarantuje dostawy tego samego dnia.
Taki oto zapis jest w regulaminie Allegro ONE:
“Same Day” (“Dostawa Dzisiaj”) - Usługa świadczona z deklarowanym terminem doręczenia Paczki pocztowej kierowanej do Automatu Paczkowego w tym samym dniu roboczym, w którym Przesyłka została nadana (gwarantowany termin doręczenia wynosi dwa Dni robocze);
@hubertguzio Dostawa na dziś przy towarze kupionym ok. 12-tej w południe? Nie ma takiego numeru 😎
@TomBanknoter jest taka opcja. W InPost paczkomat jak się nada w paczkomacie odbiorczym 😎
@Client:44052296 To akurat zadziała, tak samo jak odbiór osobisty - ale nie ma nic wspólnego z usługą "Dostawa dzisiaj" oferowaną przez Allegro One 😎
Allegro One i dostawa "na dziś" 🤣