anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego nie mogę kupić produktu z dostawą na dziś?

hubertguzio
#1 Nowicjusz#

Mam produkt w koszyku i chcę kupić z dostawą na dziś i nie mam takiej opcki w dostawach

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

Client:44052296
#21 Demiurg#

@hubertguzio bo to tylko taka opcja się "wyświetla" przy allegro one

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Jak nie tzn, że sprzedający nie udostępnia takiej dostawy, nic nie zrobisz, poszukaj innej oferty.

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

Paczki się nie teleportują chyba że pojedziesz sam po towar i kupisz z odbiorem osobistym. Allegro one same day ma czas dostawy ustawiony na max 2 dni robocze od chwili odebrania paczki z punktu. Więc w wała się zrobić nie daj bo to tylko nazwa a nie realne dostarczenie paczki @hubertguzio 

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg#

@hubertguzio Jak już znajdziesz ofertę z dostawą 'na dziś' to pamiętaj, że wybór takiej metody dostawy nie gwarantuje dostawy tego samego dnia.

Taki oto zapis jest w regulaminie Allegro ONE:

“Same Day” (“Dostawa Dzisiaj”) - Usługa świadczona z deklarowanym terminem doręczenia Paczki pocztowej kierowanej do Automatu Paczkowego w tym samym dniu roboczym, w którym Przesyłka została nadana (gwarantowany termin doręczenia wynosi dwa Dni robocze);

oznacz moderatorów

TomBanknoter
#17 Koryfeusz#

@hubertguzio Dostawa na dziś przy towarze kupionym ok. 12-tej w południe? Nie ma takiego numeru 😎

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

@TomBanknoter jest taka opcja. W InPost paczkomat jak się nada w paczkomacie odbiorczym 😎

oznacz moderatorów

TomBanknoter
#17 Koryfeusz#

@Client:44052296 To akurat zadziała, tak samo jak odbiór osobisty - ale nie ma nic wspólnego z usługą "Dostawa dzisiaj" oferowaną przez Allegro One 😎

oznacz moderatorów

q3qPL
#13 Ambasador#

Allegro One i dostawa "na dziś" 🤣

oznacz moderatorów