anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego nie mogę wybrać Allegro Pay w metodzie płatności?

neonik10
#7 Wielbiciel#

Witam. 

Mam problem z kupnem przez allegro pay, nie mogę wybrać tej opcji w metodzie płatności, pomimo że taka opcja wyświetla się przy ofercie. Sprawdzałem to na kilku ofertach i wszędzie to samo. Wcześniej nie było z tym żadnych problemów.  Dodam, że nie mam żadnych zaległości w spłatach.

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

LEW433
#21 Demiurg#

Były już problemy z tą formą zakupu, zapytajmy czy są jakieś problemy techniczne: @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg#

@neonik10 Prawdopodobnie Allegro zablokowało Ci Allegro Pay z sobie znanego powodu. Możesz to wyjaśnić tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=71f555ff-e040-42b3-a55b-d46b7fc1d3cc

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@neonik10 Cześć. Nie możesz skorzystać z opcji płatności z Allegro Pay, ponieważ Twoje konto zostało zawieszone. Więcej informacji w tej sprawie uzyskasz od Działu Bezpieczeństwa - napisz proszę bez ten formularz. 

oznacz moderatorów

krzychuxd888
#7 Wielbiciel#

Przypinam sie

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@krzychuxd888 Czy ta opcja płatności jest dostępna w ofercie, którą wybrałeś?

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

krzychuxd888
#7 Wielbiciel#

Screenshot_20220510_175852_pl.allegro.jpg

Screenshot_20220510_175910_pl.allegro.jpg

No jak chce coś kupić i jest napisane zapłać później z Pay to jak wchodzę w metodę płatności to nie wyskakuje mi ikonka tak jak pokazałem na zdjęciu wczesniej

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@krzychuxd888 Postaram się wyjaśnić, dlaczego nie masz do wyboru tej metody płatności, ale czy możesz podać mi jeszcze z jakiej dokładnie wersji aplikacji korzystasz? 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@krzychuxd888 Przepraszam, że musiałeś czekać na moją odpowiedź. Nie możesz skorzystać z Allegro Pay, ponieważ na Twoim koncie nałożona jest automatyczna blokada sprzedaży. Jeśli uregulujesz swoje zobowiązania z tej zakładki, będziesz mógł ponownie korzystać z Allegro Pay. 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów