Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Od pewnego czasu tj od paru miesięcy PRZESTAŁO działać tzw "wysyłanie zapytań do sprzedającego" gdy ma się tak jak ja kompa z Windows Vista. Nie mam i nie zamierzam być jak przysłowiowe "stado baranów" i pędzic co parę miesięcy bezmyślnie po nowy komp do sklepu RTV , mam od 12 lat Viste która sie fantastycznie sprawdza i spedzilem z ponad rok czasu na konfigurowaniu perfekcyjnym mego laptopa i nie zamierzam go wymieniać na nowy by być ...tylko "modnym" bo nie jestem" wieśniakiem z zawodówki ani azjatyckim fanem nowinek dobrych dla dzieciarni i przedszkolaków ". Proszę o naprawienie tj uruchomienie opcji wysyłania zapytań dla takich jak ja tj mających Vista lub nawet XP (najlepszy i najbardziej niezawodny system mym zdaniem) .
2) Czemu na stronie Allegro NIE mozna znależć nigdzie żadnego maila ani waszego realnego adresu. ............... Czy jesteście firmą tzw krzak lub Marsjanami - Zielonymi ludzikami, że boicie si e swego cienia i wstydzicie swego ego, że nie ma żadnych waszych danych adresowych a tym bardziej nawet głupiego maila kontaktowego (!!!!!!!??????) ....to jakiś ogromny afront w stosunku do waszych klientów .Tak po za tym kazda firma ma adres choćby w Ozorkowie i Pacanowie i to nie wstyd , nawet Google ma itp...a o was ...NIC......smieszne i załosne....". czy to juz jakaś korpo aberracja??" Czy co??? Niedługo bedziecie sie wstydzić że istniejcie..... Porsze o danie w kontakcie chocby .............................. adresu maila .................................
Bo niektóre czynności na starszych systemach operacyjnych nie działają. Działa za to na każdym systemie - zapłać za usługi Allegro 🙂
Kontakt z Allegro też jest, ale nie tak łatwo go znaleźć - https://allegro.pl/pomoc/kontakt
Kiedyś na stronie głównej, bardzo krótko, był dostępny bezpośredni link do tego kontaktu - link nazywał się Kontakt.
@aragorn42 To respect, bo jesteś jedyna znana mi osobą która uważa Vistę za udany produkt.... ale ten system jest już nie wspierany. Będziesz musiał przejśc na 10..
@pinsplash Vista to była rzeźnia, gdy tylko wyszła😁 Nie musi od razu instalować 10 - wystarczy 7 albo 8.1 (bo 8 też niezbyt udanym windowsem był).
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@aragorn42 adres email nie ma ale możesz spróbować skontaktować się przez tą zakładkę: https://allegro.pl/pomoc/kontakt
Wybierz temat rozmowy i najlepiej skorzystaj z czatu, szybko uzyskasz odpowiedź.
@aragorn42 Nie jestem pewien czy faktycznie powodem Twoich problemów jest Vista. Rozumiem Cię doskonale, też byłem długo fanem XP bo był świetny pod kontem grzebania w kodzie i nie trudno było go modyfikować 😄
Używasz przeglądarki która przesyła info o systemie, wiem bo sam to robiłem nie raz, możesz zmienić w przeglądarce (też w kodzie) informacje o swoim systemie operacyjnym, może zadziała, jednak nie będzie to z pewnością bezpieczne dla Ciebie. Vista od dawna nie jest wspierana i ma wiele luk umożliwiających przejęcie kontroli na tym systemem.
Pokombinuj z przeglądarkami, może na innych nie ma tego problemu, chyba, że przeglądarka też jest w wersji z czasów Visty to niewiele zrobisz 😉
@ZibiK30 Zmiana "user agenta" nic nie da, skoro sama przeglądarka jest w wersji sprzed kilku lat i nie wspiera szyfrowania TLS w wyższych wersjach, podobnie jak nie radzi sobie z SHA-2.
Niestety niektórym zatwardziałym użytkownikom systemów niewspieranych od lat nie idzie wytłumaczyć kto i dlaczego wymusza takie standardy w Sieci.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@Knowhere Masz racje, dlatego napisałem o starej przeglądarce na końcu, ze nic z tym nie zrobi w takim wypadku 😉