anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego nie mogę zapłacić kartą płatniczą za zakupy?

Idź do rozwiązania
Client:29378365
#8 Zapaleniec#

Do tej pory placilem karta VISA i wszystko bylo ok. Od kulku dni przy zakupach pokazuje mi sie tylko obcja zaplaty przez bank - jest to strasznie upierdliwe!

 

Mam dwa pytania:

1) Nie mozna juz placic karta? 

2) Gdzie znajde ustawienia zwiazane z platnoscia za zakupy?

oznacz moderatorów
70 ODPOWIEDZI 70
maxima20
#3 Debiutant#

tez mam problem z płatnością kartą - płaciłam rano przed 8 i wszystko poszło elegancko. Teraz ok 10 nie ma w ogóle możliwości zapłaty zapisaną kartą!! wygląda na błąd/awarię!!! @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
EEmiliOO
#3 Debiutant#

sprawdzałem w kilkunastu kategoriach/przedmiotach i nigdzie nie mogę zapłacić kartą!!

oznacz moderatorów
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@iqq20 @maxima20 @EEmiliOO To problem techniczny. Trwają prace nad usunięciem jego przyczyny. Przepraszamy za nieprawidłowości.

   Natalia
   Moderatorka

_____________
Jeżeli czyjaś odpowiedź rozwiązała Twój problem, wybierz To jest rozwiązanie!
oznacz moderatorów
maxima20
#3 Debiutant#
oznacz moderatorów
Robi2004
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry,

Wiem, że temat jest stary ale znowu są problemy z płatnością kartą płatniczą.

Kręcą się trzy kółeczka i nawet jak wpiszę dane to cały czas się kręcą i nie można zaakceptować karty.

oznacz moderatorów
mr_oma
Moderatorka
Moderatorka

@Robi2004, spróbuj wyczyścić przeglądarkę, zmienić ją oraz wypróbuj tryb incognito. 🙂 

   Maja
   Moderatorka


   _____________
   Daj znać, co myślisz o Allegro Gadane i wypełnij ankietę! 🙂
oznacz moderatorów
Robi2004
#7 Wielbiciel#

Dziękuję za odzew,

W oknie incognito jest podobna sytuacja. Myślę, że to jest wina na koncie Allegro ponieważ z innego komputera próbowałem użyć karty i jest podobna sytuacja. Przeglądarkę zrestartowałem i też nic z tego.

oznacz moderatorów
mr_oma
Moderatorka
Moderatorka

@Robi2004, czy możesz tu załączyć zrzut ekranu z całym oknem przeglądarki, na którym widać ten problem? 

   Maja
   Moderatorka


   _____________
   Daj znać, co myślisz o Allegro Gadane i wypełnij ankietę! 🙂
oznacz moderatorów
Robi2004
#7 Wielbiciel#

I tak cały czas mieli te kółeczkaZrzut.jpg

oznacz moderatorów
mr_oma
Moderatorka
Moderatorka

@Robi2004, nie udało nam się powtórzyć tej sytuacji. Dlatego muszę poprosić Cię o więcej danych. Zamieść, proszę, zrzut ekranu z włączoną konsolą. Zrzut powinien być wykonany po przejściu do zakładki sieć, od początku korzystania ze strony. Jeśli pojawi się jakaś pozycja na czerwono, rozwiń szczegóły i zrób wtedy zrzut ekranu.  

   Maja
   Moderatorka


   _____________
   Daj znać, co myślisz o Allegro Gadane i wypełnij ankietę! 🙂
oznacz moderatorów
Robi2004
#7 Wielbiciel#

Nie znam się na tym, ale czy o to chodzi?Zrzut.jpg

oznacz moderatorów