Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
allegro nie dziala bo na dwuch przegladarkach mam to samo?
po w wejsciu w zaplac za aukcje, wybieram i kiedy klikam zaplac, wyskakuje komunikat "zaplac pozniej" caly dzien trwa to pozniej, i to na dwuch przegladarkach. tesz tak macie?
Wygląda że coś źle robisz, nie może być tylko takiej opcji(zapłać później, to zakup na raty).🤔
@Client:100916741 pokaż proszę na zrzutach ekranu po kolei wykonywane kroki. Na formularzu płatności i dostawy, możesz wybrać różne metody płatności. Wybierz "dostawa i płatność". Wówczas będziesz mógł wybrać metodę płatności:
@Client:100916741 dziękuję! Czy mogę poprosić Cię jeszcze o sprawdzenie czy jeśli zaznaczysz mniej ofert (np. jednego sprzedającego) czy wówczas płatność przechodzi?
tak jesli 1 rzecz zaznacze to przechodzi dalej.
A nie są jakieś rożne metody płatności, chodzi o to że jakaś oferta może być np: za pobraniem albo odbiór osobisty.
nie ma
pomoze ktos?
na komurce w aplikacji to samo, allegro dalo ciala.
Dodawaj po kolei i próbuj która nie pasuje i porównaj wówczas co jest w niej innego.
ale na komurce jest to samo, u innych sprzedajacych tesz, to nie tylko od jednej osoby, co za kazdy klocek lego mam placic za wysylke odzdzielnie?????
Chwila to nie zakup od jednego tylko kilku sprzedających? To się tak nie da żebyś zapłacił jedną przesyłkę od kilku sprzedających.
juz wiem allegro nie pozwala zaplacic za wiecej niz 10 przedmiotow, naawet jak wiecej sie doda to allegro sie wysypuje.