anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

dlaczego nie moge kupic przedmiotu

Client:101678109
#1 Nowicjusz

chce kupic ten przedmiot a wyskakuje cały czas taki komunikatZrzut ekranu 2026-03-11 122421.png

oznacz moderatorów
15 ODPOWIEDZI 15

_HolaOla_
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:101678109 czy możesz spróbować na innym urządzeniu? 

Ola
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

#1 Nowicjusz

na telefonie wyskakuje ups mamy problem , wystapił bład 

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:101678109 a czy możesz mi w takim razie przesłać link lub numer tej oferty? 

Ola
oznacz moderatorów

#1 Nowicjusz

sytuacja wyglada tak ze mam pare rzeczy w koszyku , myślałem ze jest problem tylko z tym przedmiotem a jednak mimo tego ze usune ten przedmiot to ten problem pojawia sie z kolejnym przedmiotem w koszyku i wyskakuje ten sam komunikat a na telefonie bład ups mamy problem

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:101678109 jedyne co mogę Ci zaproponować to zapisać te oferty, które masz w koszyku, a następnie go opróżnić i dodać tę konkretną ofertę ponownie. Prawdopodobnie błąd powoduje, któraś z ofert w koszyku, ale ciężko określić, która, bo jest ich wiele. 

Ola
oznacz moderatorów

#1 Nowicjusz

Ok spróbuję w ten sposób 

oznacz moderatorów

#1 Nowicjusz

Nic to nie pomogło dalej występuje błąd 

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:101678109 czy w takim razie możesz nagrać krótki film, gdzie ten błąd będzie widoczny? Możesz przesłać go na adres spolecznosc@allegro.com wraz z linkiem do tego wątku. Z góry bardzo pięknie Ci dziękuję. 

Ola
oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:101678109 dziękuję Ci za wiadomość, ale poproszę o przesłanie filmu jeszcze raz. Dostęp do dysku jest ograniczony, wiec tam również nie mogę otworzyć filmu. 

Ola
oznacz moderatorów

#1 Nowicjusz

wysłałem kolejny filmik

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:101678109 dziękuję, już mam. Na tym filmie widać, że w koszyku masz 32 pozycje, czy tak jak mówiłam, próbowałeś usunąć wszystkie pozycje i opróżnić koszyk, a następnie dodać je ponownie? 

Ola
oznacz moderatorów

#1 Nowicjusz

tak próbowałem dwa razy

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:101678109 poprosiłam już zespół o sprawdzenie Twojego problemu, więc wrócę do Ciebie, gdy tylko będę mieć więcej informacji. 

Ola
oznacz moderatorów

#1 Nowicjusz

Dobrze czekam na informacje , usunąłem całkowicie jeszcze raz zawartość koszyka i dodałem na nowo ale bez efektu

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:101678109 pracujemy z działem technicznym nad tym, aby rozwiązać problem. To co mogę zasugerować na ten moment, to spróbować podzielić zawartość koszyka na kilka mniejszych zamówień. Jeżeli zdecydujesz się na to rozwiązanie, to daj proszę znać czy się udało. 😊

Sandra
oznacz moderatorów