chce kupic ten przedmiot a wyskakuje cały czas taki komunikat
@Client:101678109 czy możesz spróbować na innym urządzeniu?
na telefonie wyskakuje ups mamy problem , wystapił bład
@Client:101678109 a czy możesz mi w takim razie przesłać link lub numer tej oferty?
sytuacja wyglada tak ze mam pare rzeczy w koszyku , myślałem ze jest problem tylko z tym przedmiotem a jednak mimo tego ze usune ten przedmiot to ten problem pojawia sie z kolejnym przedmiotem w koszyku i wyskakuje ten sam komunikat a na telefonie bład ups mamy problem
@Client:101678109 jedyne co mogę Ci zaproponować to zapisać te oferty, które masz w koszyku, a następnie go opróżnić i dodać tę konkretną ofertę ponownie. Prawdopodobnie błąd powoduje, któraś z ofert w koszyku, ale ciężko określić, która, bo jest ich wiele.
Ok spróbuję w ten sposób
Nic to nie pomogło dalej występuje błąd
@Client:101678109 czy w takim razie możesz nagrać krótki film, gdzie ten błąd będzie widoczny? Możesz przesłać go na adres spolecznosc@allegro.com wraz z linkiem do tego wątku. Z góry bardzo pięknie Ci dziękuję.
@Client:101678109 dziękuję Ci za wiadomość, ale poproszę o przesłanie filmu jeszcze raz. Dostęp do dysku jest ograniczony, wiec tam również nie mogę otworzyć filmu.
wysłałem kolejny filmik
@Client:101678109 dziękuję, już mam. Na tym filmie widać, że w koszyku masz 32 pozycje, czy tak jak mówiłam, próbowałeś usunąć wszystkie pozycje i opróżnić koszyk, a następnie dodać je ponownie?
tak próbowałem dwa razy
@Client:101678109 poprosiłam już zespół o sprawdzenie Twojego problemu, więc wrócę do Ciebie, gdy tylko będę mieć więcej informacji.
Dobrze czekam na informacje , usunąłem całkowicie jeszcze raz zawartość koszyka i dodałem na nowo ale bez efektu
@Client:101678109 pracujemy z działem technicznym nad tym, aby rozwiązać problem. To co mogę zasugerować na ten moment, to spróbować podzielić zawartość koszyka na kilka mniejszych zamówień. Jeżeli zdecydujesz się na to rozwiązanie, to daj proszę znać czy się udało. 😊
jest postęp jednak musze odsunąć pare przedmiotów dodatkowo jeśli chce zmienic paczkomat na inny wyskakuje błąd i sprobować pózniej
@Client:101678109 dziękuję za informację, dodam to do zgłoszenia.