Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Potrzebuję pomocy w sprawie reklamacji, zamówiłam bramę i dotarła ona uszkodzona, dokładnie jedno skrzydło jest poobijane i wygląda nie estetycznie poza t ciężko sos przez to zamyka. Założyłam dyskusje w której opisałam sytuację jednak sprzedawca jak widać bardzo cwany nie chce iść na żaden kompromis, wymyśla że mam 3 dni na obejrzenie towary po dostarczeniu, że muszę złożyć jakiś protokół i co chwilę wysłana nowe zasady które nie są zgodne z prawem allegro o cz allegro ich informuje ale olewają moje wiadomości i nie mogę się z nimi porozumieć, chce zwrotu połowy kwoty ponieważ jest to połowa bramy więc jak nie mają zamiaru przyjąć reklamacji ani wymieć towaru to chce odzyskać pieniądze, proszę o pomoc ponieważ to są żarty że tak jest klient w tym wypadku ja traktowany
@Client:131724846 kiedy stwierdziłeś uszkodzenie (ile czasu opłynęło od dostawy)?
Minęło 5 dni od dostawy, wtedy bra została rozpakowana do montażu i wada została zgłoszona w ten sam dzień
@Client:131724846 no to z luzikiem sprzedawca powinien to zrobić .
@Client:131724846 na spisanie protokołu szkody jest 14 dni od dostarczenia , jeśli wadę wykryłeś później nie Masz podstawy do złożenia reklamacji na usługę transportową
Wada wykryta po 5 dniach od dostawy ale nie wiedziałam że trzeba jakiś protokół, sprzed a napisał mi po 10 dniach że na spisanie protokołu mam 7 dni
@Client:131724846 w przypadku uszkodzenia w transporcie, kiedy przesyłka jest już odebrana, to odbiorca jest uprawniony do zgłoszenia reklamacji do przewoźnika. Widzę, że złożyłaś wniosek o rekompensatę, w korespondencji otrzymasz informację o szczegółach i koniecznych krokach.