Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
miało być 200 monet a jest
Witam, ja znowu otrzymałem tylko 100 monet dlaczego allegro nie wywiązało się z promocji skoro dokonałem płatności na kwotę ponad 800zł na fakturę?
@markuso233, 9 lipca otrzymałeś od nas 100 Monet. Dzisiaj przypisaliśmy Ci kolejne 100 Monet w ramach tej samej promocji. 🙂
Ja również otrzymałem 14 monet pomimo spełnienia warunków promocji. Czy mogę prosić o pomoc?
Pani Maju identyczna sytuacja u mnie, informacja o otrzymaniu 200 monet a przyznano na konto do 20 monet, proszę o interwencję na moim koncie.
@InstalBroker, sprawdź, proszę, teraz. 🙂
U mnie dziś taka sytuacja, zamiast 200 dostałem 20 monet. Proszę o wyjaśnienie.
@InstytutPsyche Lepiej sam sobie wyjaśnij, pytaj tu:https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=9225c771-efb6-4de8-8580-76bd8d7c77eb
@InstytutPsyche Masz inne konto, które zostało już objęte tą promocją? Jeśli na jednym koncie otrzymałeś monety w ramach tej promocji, to na kolejnym już nie zostaną one przyznane.
Pani Maju ja też bym bardzo prosiła o interwencję w sprawie brakujących 200 monet .Z góry dziękuję i pozdrawiam
Dzień dobry,
ja również otrzymałem tylko 14 monet w ramach promocji?
Czy można wiedzieć dlaczego?
Pozdrawiam
@BartoszBPE, jutro powinieneś mieć Monety na koncie. Gdyby tak się nie stało, daj znać. 🙂
Witam daje znać, że problem został rozwiązany. Pozdrawiam 🙂
Również mam naliczone tylko 15 monet. Proszę o weryfikacje.
Pozdrawiam
Witam,
w dalszym ciągu nie otrzymałem monet. Ciągle 14 sztuk.
Proszę o informacje kiedy się pojawią
Pozdrawiam
Bartosz
@BartoszBPE, sprawdź, proszę, teraz. 🙂
Czy mogę prosić też o weryfikację mojego konta? Czekam na promocyjne monety.
Pozdrawiam
@pawel_firmowe Monety zostały naliczone, znajdziesz je na swoim koncie.