Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dlaczego w ostatnich dniach nie widać ostatniej aktywności sprzedających?
@annastawicka takie zmiany na dobre w allegro się dzieją, po co Ci to masz kupić, nie wiadomo od kogo, allegro gwarantuje bezpieczne zakupy a sprzedawcy zaczynają być tu anonimowi 😞
@annastawicka wprowadziliśmy zmiany, po których ta informacja nie jest już widoczna. Wynika to z dążenia do uproszczenia widoku, tak, aby prezentowane były dane najistotniejsze dla kupującego względem wyboru oferty. Sprzedający na naszej platformie przechodzą wewnętrzną weryfikację, także zapewniam, że w kwestii bezpieczeństwa transakcji nic się nie zmieniło 🙂
@Syrena_zT Znaczy że tak samo weryfikujecie rodowitych sprzedawców jak i tych np. spoza UE ,których konta są szybko blokowane i od razu powstają nowe? Trudno w to uwierzyć patrząc jakie dane podają podczas rejestracji .Osobiście chciałbym dokładnie widzieć u kogo przeglądam oferty a samo bezpieczeństwo to nie wszystko ,bo stracony czas ,zdrowie jest ważniejsze.
@kolekcjoner608 konta zagraniczne także przechodzą odpowiednią weryfikację. Data ostatniej aktywności sprzedającego nie jest istotną informacją w kwestii bezpieczeństwa transakcji, gdyż nie dowiesz się z niej niczego poza tym, kiedy dany użytkownik był ostatni raz aktywny na platformie.
Dla mnie jest to istotna informacja w przypadku wyboru sprzedawcy i szybkości realizacji transakcji. Jeżeli mam do wyboru zakup od Janusza, który był aktywny na koncie 7 dni temu albo od Marioli aktywnej 1 godzinę temu to wybieram Mariolę. Beznadziejna decyzja Allegro o usunięciu tej istotnej informacji.
"Data ostatniej aktywności sprzedającego nie jest istotną informacją w kwestii bezpieczeństwa transakcji", jest dosyć istotną informacją, ostatnio chciałem kupić zegarek, i gdyby nie to że osoba była aktywna 3 lata temu, to bym kupił ten zegarek, teraz nie wiadomo co oznacza że osoba sie logowała więcej niż miesiąc temu, w zeszłym miesiącu? 2 miesiące temu? To kiedy sie ktoś logował jest istotną informacją