Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Brak płatności blikiem i przelewem tradycyjnym, mój bank nie widzi problemu, całkowicie zniknął moj bank(pocztowy) z allegro
Aktualizacja 1 marca godz. 8:00
@Fetyszystka1984, @muli9, @kamil_porycki, @Olaa1783, @Narcyz27, @19kinga91, @krecik_m - obecnie BLIK powinien działać już poprawnie:
@adam-a85, @Fetyszystka1984 obecnie z przyczyn leżących po stronie PayU, BLIK jest niedostępny. Wrócę tu z informacją, gdy coś się zmieni.
@Fetyszystka1984, widzę możliwość płatności przelewem tradycyjnym oraz bankiem pocztowym. Poniżej zamieszczam zrzut ekranu. Spróbuj wyczyścić pamięć podręczną oraz pliki cookies (zrobisz to kombinacją klawiszy CTRL+SHIFT+DELETE).
Wczoraj wieczorem płaciłem BLIKIEM i było wszystko w porządku. Zakup został opłacony.
Mam nadzieję że to tylko chwilowa awaria że zostanie ona naprawiona.
Czy ktoś wie dlaczego znikneła opcja BLIK z płatności i na jak długo ?
BLIK ma awarie, na razie nie wiadomo kiedy naprawią problem.
Wiadomość oficjalna od PayU.
@muli9, niestety nie wiemy, kiedy dokładnie ta opcja płatności zostanie przywrócona. Aktualna niedostępność BLIK jest związana z problemami po stronie operatora płatności.
Czy przyjdzie jakas oficjalna informacja jak już wróci?
@muli9, poinformuję o tym w tym wątku. 🙂
Próbowałem coś kupić i zawsze płaciłem BLIKIEM a tu nagle dzisiaj BLIKA nie ma! Ktoś wie o co chodzi?
@Narcyz27, sytuacja jest związana z problemami po stronie operatora płatności. O przywróceniu możliwości korzystania z BLIK napiszemy w tym wątku. 🙂
Dzięki. Poczekam
Uff bo juz myslalam ze nie bedzie platnosci blikiem
Jak w temacie!
@krecik_m tak jak w odpowiedziach !