Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Dokonalam dzisiaj zakupu, okreslona kwota została pobrana z konta, natomiast wyswietla sie zakup nieoplacony
Standardowy błąd allegro (pewnie jak zwykle apki). Standardowa odpowiedź- wróci w ciągu kilku dni, a płatność należy ponowić. Gdyby nie wróciła to wtedy pisz przez zakładkę kontakt....
jak to w ciągu kilku dni?
No tak zwykle odpisują pracownicy allegro. Ja nim nie jestem, ale podobnych postów tu jest sporo i to stała odpowiedź. Jak płatność nie przeszła to kasa zazwyczaj wraca tam skąd przyszła. Dobra jak jest możliwość to lepiej płacić na kompie, tam problemów jest zdecydowanie mniej.
ale ja to robilam przez laptopa nie przez aplikacje na telefonie
Przez komputer też zdarzają się błędy.
to mają być błędy? kasa pobrana a zakup niezrealizowany. slabo. w sumie to nie wiem co teraz zrobic. napisalam do sprzedajacego ale nie wiem czy ta platnosc w koncu otrzymal
Jak Ci wyświetla, że w toku to na pewno nie otrzymał. Cos o tym wiem, bo niestety mam kilka takich płatności w miesiącu jak każdy sprzedający. Przy zakupach problemu nie mam ale kupuje tylko przez komputer, apka tutaj to rozreklamowany "wielki kłopot".
wyswietla ze platnosc nieudana
@Monika_Rut123 pieniądze z nieudanej płatności wrócą automatycznie na Twoje konto maksymalnie w przeciągu kilku dni. Natomiast jeśli nadal jesteś zainteresowana tym zakupem, kliknij przycisk [Ponów płatność] i wybierz ponownie opcję dostawy oraz metodę płatności.
Dziękuję za wiadomość
Najczęściej jest to od 1 do 3 dni