Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam Produkt który zakupiłem był w strasznym stanie oceniłem sprzedającego przed dodaniem oceny produktowi i już nie mogę dodać opinii na temat samego produktu ( nie ma go w zakładce oceń produkt ) dlaczego ta opcja znika ? Wcześniej tak nie było przez to nie mogę przestrzec kupujących ponieważ ten produkt wystawiono ponownie.
@Shop-Online24 podaj proszę, którego zamówienia dotyczy brak możliwości dodania opinii o produkcie. Wystawiona ocena sprzedającemu, nie wpływa na możliwość wystawienia opinii o produkcie i wszystkie dostępne do oceny produkty, znajdziesz w tej zakładce.
8a18ddf0-029a-11f0-b993-ff497053731c , ok to nie ma możliwości tego ocenienia
@Shop-Online24 sprawdziłam ofertę i widzę, że jest ona zakończona - dlatego nie ma możliwości wystawienia opinii o produkcie.
Co to oznacza że jest zakończona ? Inne mam które również są od tego sprzedającego i mogę napisać ocenę ale do wybranych produktów np są dwa a w zakładce widzę jeden do oceny wiec to co pani mi tutaj przedstawia jest sprzeczne ?
44dbadd1-0a7e-11f0-964e-c9f6e1cc592e z 2 widzę 1
32a4fc21-f3b8-11ef-9cfb-3d536b7035e6 z 3 widzę 1
03f815f1-cc68-11ef-b6a8-277d2d58acac widzę wszystkie 4
??
@Shop-Online24 weryfikuję te kwestię i wrócę z informacją gdy ustalę szczegóły.
@Shop-Online24 Daj proszę znać, do których produktów z dwóch pierwszych zamówień możesz wystawić opinię o produkcie - pomoże to w dokładnej weryfikacji braku możliwości wystawienia opinii do pozostałych. Pomocny będzie zrzut ekranu z zakładki "oceń produkty". 😊
RESERVED BLOUSE BODY DAMSKIE CZARNE R.S
Gra planszowa trójkątne szachy drewniana 3+
@Shop-Online24 Dziękuję za wskazanie produktów. Przepraszam za poprzednią informację o zakończonych ofertach - ta sytuacja dotyczy produktów, w momencie kiedy nie są one powiązane z katalogiem produktów.
Zweryfikowałam sytuację i oferty gdzie pojawia się możliwość wystawienia opinii mają stan Nowy, natomiast dla pozostałych produktów stan był podany inny niż nowy tj. używany, powystawowy (dla ofert ze stanem inny niż nowy, nie będzie możliwości wystawiania opinii).
W przypadku oferty 17017931880 - również nie będzie możliwości wystawienia opinii o produkcie, ze względu na stan inny niż nowy. Jeśli pojawia się możliwość wystawienia opinii do tej oferty, to proszę o załączenie zrzutu ekranu z widoczną możliwością wystawienia opinii o produkcie (na zrzucie uwzględnij proszę pasek adresowy strony, datę oraz godzinę).
ok teraz to ma sens i szkoda że tylko na nowe produkty ponieważ ktoś sprzedaje badziew uszkodzony nie da zdjęć przedstawiających ten fakt i kupujący nawet po zakupie nie może tego ocenić i podzielić się z faktem mega słabe to 🙈 co do oferty 17017931880 to faktycznie gdy wcisnę oceń produkty z zamówienia ten produkt nie widnieje
Jeszcze pytanie co w sytacjji gdy wystawiłem rzetelny negatywny komentarz, a sprzedawca mnie zablokował ?
@Shop-Online24 jeśli sprzedający posiada uzasadnioną przyczynę, może ograniczyć kupującemu możliwość zakupu w swoich ofertach.
W tym rzecz że nie posiada ponieważ wczoraj napisałem komentarz a dzisiaj już licytować nie mogę, oczywiście napisałem od razu do sprzedającego z pytaniem dlaczego opcje są dwie albo nie odpowie i uzna sprawę za zakończoną lub napisze jakiś argument który jest sprzeczny z faktycznym stanem sytuacji (zaczekam do jutra na odpowiedź ) To jest nie w początku by blokować od tak osoby które wystawiają ocenę negatywną z konkretnego powodu )
Tak jak się domyślałem sprzedający udaje niedojrzałego i odpisał mi że czekają na zwrot tyle że produkt otrzymał i wystawił ponownie sprzedał go 31.03.2025 . I czy będę uprzejmy i usunę negatywny komentarz. Co w takiej sytuacji zrobić jeśli nadal nie zostałem odblokowany ?
?