Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
23.11.2021 sprzedający o godz. 09.41 zrobił zwrot pieniędzy przez payu minęło 48 godzin i pieniędzy nie mam na moim koncie. Co zrobić w takim przypadku.
@katpre1 Taki zwrot trwa 3 dni robocze. Dlaczego tak długo? Domyśl się 🙂
@katpre1 Zwrot został zlecony, zaksięguje się na Twoim koncie w ciągu 3 dni roboczych.
To dlaczego sprzedający podaje 48 godzin gdzie to jest w regulaminie, ponadto sprzedający zrobił przelew 24.11.2021 to dlaczego pieniądze są przetrzymywane i obracane a nie oddawane od razu?
katpre1 dlatego ,że allegro jak chce szybko kasę to płaci pośrednikowi za przelew natychmiastowy , zgłoś pomysł ,aby na życzenie przelew zwrotny byl realizowany natychmiast oczywiście odpłatnie ze strony odbiorcy przelewu .
Minęło ponad 72 godziny w dni robocze , zwrot został zrobiony 24.11.2021 a ja nie otrzymałam pieniędzy co można zrobić? Poproszę o konkrety.
Uspokój się, to tylko pieniądze. Do 3 dni roboczych tzn. do wieczora dnia dzisiejszego. Nie rozumiesz?
Jak jest filantropem i rozdajesz pieniądze to mi przelej.
Mój zwrot nie został zaksięgowany po 3 dniach roboczych , co mogę zrobić, gdzie złożyć reklamacje?
A Dobrze szukasz?, bo wiesz że zwrot będzie na tym koncie, z którego płaciłeś, nie na tym, które ewentualnie podałeś w oświadczeniu do zwrotu.
**piiip**ką nie jestem i okularów nosić nie muszę
Jakieś konkrety czy tylko zwykłę ble, ble
@katpre1 Krórego zamówienia dotyczy ten problem?
4bd3c122-43f5-11ec-9878-6fe769da0cb1
Poniżej wkleiłam ponieważ do Pani nie mogę opubikować
Poniżej wkleiłam ponieważ do Pani nie mogę opubikować
@katpre1 napisał "**piiip**ką nie jestem i okularów nosić nie muszę"
🤔tylko coś te wklejanie nie wychodzi 😋
i dalej ble , ble dzięki za profesjonalną pomoc🙄
.
4bd3c122-43f5-11ec-9878-6fe769da0cb1
mam nawet numer przelewu od sprzedajacego33b0c351-46b5-11ec-9f94-a990de86553a