Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
A jaki status przesyłki widnieje na stronie poczty po wpisaniu numeru nadania ? Sprzedawca zapewne numer podesłał a przynajmniej powinien podesłać.
Przesyłka odebrana 28 marca o godzinie 11.02. A dziś jest 29 marca.
No czyli wczoraj. Czy byłaś przy skrzynce na listy?? Może wrzucono skoro to list
A kiedy kupiłeś, jaki był czas wysyłki?
A do skrzynki pocztowej zaglądałas?
Tak, jest. Po dobie dotarło do skrzynki a poczta informuje że odebrane wczoraj. Chyba odebrane przez pocztę a nie przez odbiorcę. Chaos, brak logiki, dezorientacja.
A może zwyczajnie wrzucone do skrzynki wczoraj tylko nikt sie nie połapał ??
Nie, nie. Skrzynkę sprawdzam co dziennie. No może oprócz weekendu. Zresztą dzisiaj poszedłem sprawdzić po raz kolejny tylko dlatego że zobaczyłem busa poczty pod klatką.
@gdajaca z Twojego opisu wynika, że list ostatecznie znalazł się w Twojej skrzynce, więc to bardzo dobrze, że problem jest rozwiązany, ale na ten moment niestety nie możemy już zweryfikować, dlaczego status zmienił się wcześniej. Gdyby taka sytuacja powtórzyła się w przyszłości, a Ty nie otrzymasz przesyłki w dniu zmiany statusu zamówienia, napisz proszę do nas ponownie. Wówczas będziemy wyjaśniać to z przewoźnikiem, bo nie jest to standardowe działanie. Ze swojej strony, na przyszłość mogę polecić Ci wybór także innych form dostawy, gdzie możemy łatwiej monitorować przesyłki niż listy ekonomiczne, np. dostawy kurierem, do punktu odbioru, czy automatu paczkowego.