Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@g_zibi dlatego ze synonimy słowa naciągacz to :
Najczęściej spotykane wyrazy bliskoznaczne słowa naciągacz to: szarlatan, fałszywiec, blagier, przechera, kłamczuch, mistyfikator, oszust, matacz, kanciarz, arcyłgarz, wydrwigrosz, manipulator, manipulant, kuglarz, picer, kombinator, kłamca, krętacz, bajerant, łgarz, szalbierz, cygan, nabieracz, wilk w owczej skórze, obłudnik, wilk w jagnięcej skórze, macher, oszukaniec, spryciarz, szachraj, ... .
A żeby kogos nazwać np : oszustem, mataczem , kanciarzem itd powinieneś miec wyrok sądu że zostałeś oszukany. W przeciwnym wypadku jest to pomówienie a za to odpowiedzialność ponosi zarówno ten który pomawia jak i portal jeśłi zezwoliłby aby takie pomówienia funkcjonowały. Dlatego tez zarówno dla bepieczenstwa własnego jak i kupujących allegro nie pozwala na używanie tego typu określen
A to dobre! Chciałem opisać przedmiot, który jest elastyczny i go się naciąga.
@g_zibi To napisz : przedmiot jest elastyczny i daje się go wciągnąc na ...
@g_zibi uroki języka polskiego i pracy algorytmów komputerowych 🙂 . Po prostu misisz użyć mnie dwuznacznego słowa
@A3dam oczywiście że nie . Pytanie dotyczyło słowa "naciągnąć"
A tutaj juz można naciągnąć zarówno cięciwe jak i kupujacego. Dlatego zdaje sie trudno wyeliminowac to sformułowanie.
To troche tak jak kiedyś napisałem klientowi że nie sprzedajemy poza allegro. Także system zablokował wiadomosć . Dopiero gdzieś po ponad godzinie ( zdaje sie że po przeczytaniu jej przez " cenzora" 😉 ) wiadomość została przepuszczona.
Ot takie uroki pracy z komputerami 🙂
Natomiast cięciwe chyba można też naprężyc 🙂
Chyba napiąć
@_Likos_
Dlatego zdaje sie trudno wyeliminowac to sformułowanie.
Jeżeli istnieje ryzyko, że coś (lub ktoś) zostanie wyeliminowane w sposób wadliwy - to profesjonalista poprawiłby taki projekt.
A profesjonalizm algorytmów możesz podziwiać próbując pisać tu np. o: papudze zielonej, rzece w Ameryce Pd., kobiecie na koniu lub mrówce o rudym ubarwieniu. 😂
Natomiast cięciwe chyba można też naprężyc
Cięciwa założona np. na łuk gotowy do użycia powinna być naprężona .
Aby jednak napiąć łuk należy naciągnąć cięciwę.
Wyjątkiem jest polityka, z naszą na czele.🤣