Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
dokonałem z banku przelewu na konto PayU kupując przez allegro przełacznik . pomyliłem jedna literkę w tytule przelewu i z tego powodu anulowałem zakup , co z przelanymi przez bank środkami na zakup?
@azzar43 anulowałeś zakup czy płatność, musisz napisać do allegro niech szukają kasy, przy złym tytule kasa zawiśnie w otchłani 😞
napisałem wyraźnie ,że anulowałem zakup bo przelewu nie mogłem anulować. Płaciłem przelewem zwykłym na kontu PayU . Pomyłka była banalna w tytule przelewu gdzie zamiast dużej litery T użyłem małej litery t co spowodowało ,że nie można było zrealizować płatności bo pod takim numerem z mała literą t on w systemie nie mógł zostać rozpoznany. W tej sytuacji mogłem tylko anulować zakup z powodu problemów z płatnością sami przyznacie dość banalnych ale na tyle specyficznych ,że wszyscy po prostu zdębieli i nie wiedzą co robić..
@azzar43 jeśli masz na myśli dzisiejsze zamówienie o numerze abd4e240-e2dd-11ef-8916-57ef9f762301 - to widzę, że jest ono anulowane oraz płatność też jest anulowana. W takim przypadku, wpłata nie zostanie prawidłowo zaksięgowana i zostanie zwrócona na rachunek, z którego płaciłeś. Może to potrwać do 3 dni roboczych. 😊
Powinna sama wrócić tam skąd przyszła, ale do 7-miu dni roboczych może to potrwać. Gdyby trwało dłużej to ścigaj Allegro.
Jak pomyłka nastąpiła to prawdopodobnie i tak przelew by nie doszedł, poczekaj kilka dni a szukaj tam gdzie zawisły u operatora platności.