Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
witam, od kilku dni dostaję maile z informacją że z mojego adresu email nie udało się wysłać wiadomości... oczywiście wchodzę w ustawienia konta i widzę z 10 maili nieznanego pochodzenia. Usuwam je, zapisuję po czym jak wchodzę są ponownie.
Uprzedzę odpowiedzi - zmieniłem hasło na poczcie, także na allegro, mam włączoną weryfikację 2 etapową z potwierdzeniem SMS.
Po prostu coś nie trybi przy usunięciu, może ktoś miał podobny problem.
Dzięki za pomoc
@Krisoli Z Twojego opisu wynika, że problem dotyczy skrzynki pocztowej, a nie naszego systemu, więc polecam kontakt z administratorem poczty, z której korzystasz.
@_HolaOla_ no to może źle się wyraziłem 🙂 Dostaję maile od Allegro, że z podanych przez mnie adresów email nie udało się wysłać wiadomości do sprzedającego. Zaznaczam że nic nie wysyłałem i nie kontaktowałem się z nikim ze sprzedających. Jak wejdę na podany link do adresów email mam ich z 10 - jak w załączniku> Usuwam je robię zapisz po czym jak wejdę mam je nadal. Hasło do allegro zmienione, do poczty któa jest powiązana z allegro też, i tu jest właśnie problem 😞
@Krisoli Ktoś ci pomieszał w książce adresowej w Kontaktach. To jest prawdopodobnie jakiś wirus lub jakiś programik sciągnięty z sieci.
Sprawdź system programem antywirusowym, sprawdź jakie aplikacje zostały ostatnio doinstalowane.
Nie napisałeś jaki system: Windows? Jaki Windows? Android? Ios?
Problem zdecydowanie jest u ciebie, w komputerze lub smartfonie.
@Krisoli Wypadało by napisać na jakim serwerze skrzynka pocztowa (Gmail, Interia, O2.... ?) a również czy korzystasz z poczty na stronie internetowej czy może korzystasz z klienta poczty (Windows mail, Thunderbird... Outlok... ??)
Takie informacje są niezbedne jeśli chcesz uzyskać jakąś pomoc. Bo na razie wiemy że poczta nie działa. Ale jaka poczta?
jaka poczta nie działa, mamo ,,, już nie wiem jak napisać żebyście zrozumieli problem - WSZYTKO DZIAŁA tylko na allegro dopisują się SAME jakieś adresy mailowe, i mimo usunięcia ich są nadal. Poczta - gmail (choć nie wiem co to ma za znaczenie w tym wypadku) i co ma do tego klient z jakiego korzystam. Chodzi o problem w Allegro że w koncie klienta dopisują się adresy do korespondencji ze sprzedającym - jak na powyższym zdjęciu - a nie wiem skąd jak i po co - ja NIC nie wpisuję, i pozmieniałem wszędzie hasła - pisałem to już ze 2x ale napiszę i 3.
I jeszcze raz to podkreślę - POCZTA DZIAŁA tylko doklejają się adresy do korespondencji.
@Krisoli OK, to już lepiej, wiemy że Gmail.
Na pewno dostałeś od google taki komunikat:
To może być ważne, ale nie musi, powód może być zupełnie inny. Twojego obrazka na razie nie widać, musi zatwierdzić obrazek moderator. Poczekamy.