Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam , nie umiem skorzystać z kuponu przy Dostawa i płatnośc (bo nie widzę takiej ikonki. )
kiedy dostałeś ... może się przeterminował ? . Podczas wypełniania karty płatności powinien być na samym dole .
@Golfy Cześć 🙂 Kupon jest aktywny na Twoim koncie do 7 października. Podeślij mi proszę link do oferty, w której chcesz dokonać zakupu, sprawdzę czemu nie widzisz sekcji kuponowej 🙂
Tak zaraz podeśle ,jednak mam też pytanie . Czy aplikacja mobilna przez którą jest wymagany zakup to ta przez którą nabywa się też przez sklep w telefonie (ikonka allegro w pomarańczowym tle)
@Golfy Skąd skopiowałeś ten link? Na Twoim koncie nie widzę takiego zamówienia.
Podaj mi proszę numer oferty. W aplikacji (ikonka Allegro na pomarańczowym tle) znajdziesz numer oferty na samym dole strony.
Spróbuj dodać ofertę do koszyka, następnie przejdź do kasy, poszukaj sekcję "Twoje zniżki" - tam będzie możliwość skorzystania z kuponu.
Dziękuje za pomoc. Okazuje sie że kupon wyswietka sie jedynie przy płatnosci kartą , a ja próbowałem zapłacic z allegro pay . a tak chyba sie nie da . Prawda?
@Golfy Tak jest, nie można łączyć płatności Allegro Pay z kuponami/monetami/kartami podarunkowymi.