Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
witam
Dostałem dziwnego maila, nie wygląda na typowa wiadomość od Allegro, bo nie ma loginu mojego itp... póki co nie wchodziłem w linka, ale chyba jest to próba przechwycenia danych do konta na allegro
poniżej treść:
Witam,
Masz 24 godziny, aby potwierdzić i zaktualizować konto Allegro.pl. Jeśli aktualizacja nie jest wykonywana Twoje konto zostanie zablokowane.
Aby zweryfikować konto, kliknij w poniższy link:
....tutaj link do logowania z moim @ podany....
myślę że to jakaś próba przechwycenia danych, mail z 27 i dzisiaj wchodzę na allegro i jakoś jeszcze mnie nie zablokowali... i nie widzę żebym miał coś do potwierdzenia...
Także proszę uważać na tego typu wiadomości.
Do allegro : jak podacie maila mogę go Wam przesłać dalej żeby go zweryfikować...
dodam że mail ma początek Allegro, ale po rozwinięciu wygląda tak: noreply@aalegro.com także na 100% jakiś wałek i ktoś chce przechwycić dane, uważajcie na tego typu wiadomości.
@tomaudio2 Mail nie pochodzi od Allegro, to jakaś próba wyłudzenia danych.
Możesz to zgłosić tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=25977234-0c4d-4e66-9f9c-e1f636189470
Dobrze że jesteś spostrzegawczy i nie działałeś pochopnie bo mógłbyś tego bardzo żałować .Wyłudzaczy jest na allegro coraz więcej i allegro radzi sobie z tym słabo ,dobrze że jest to forum gdzie szybko w razie czego ktoś da podpowiedź.