cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Dostawa DHL

Client:54130473
#2 Obserwator

Zamówiła przesyłkę, dostawa kurier DHL. Otrzymałam informację o nieprawidłowym adresie dostawy. W aplikacji DHL nie widzę przesyłki. Jak dodać informacje o adresie dostawy, czy jeszcze lepiej przekierować do Żabki?

numer zamówienia    ac7c6660-8aba-11f1-8757-d394af759768

Tag moderators
6 Replies

Syrena_zT
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:54130473 widzę, że w Twoim adresie nie ma numeru mieszkania. Czy jest to dom jednorodzinny? Jeżeli nie, podaj proszę tutaj numer lokalu a ja przekażę go do przewoźnika

Alicja
   Moderatorka Allegro Gadane
Tag moderators

#2 Obserwator

Mieszkanie 53

Tag moderators

Syrena_zT
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:54130473 dzięki! Już działam 🙂 

Alicja
Tag moderators

#2 Obserwator

Otrzymałam wiadomość że zakup jest odesłany do nadawcy , odbiorca odmówił przyjęcia, ale ja tego nie robiłam ((( jak ja mogę otrzymać tę paczkę? Ona jest zapłacona 

Tag moderators

Syrena_zT
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:54130473 widzę, że faktycznie nasza informacja o numerze mieszkania dotarła za późno i oddział zadecydował już o zwrocie paczki do nadawcy. Niestety nie da się cofnąć tej dyspozycji. 
Teraz możliwości są dwie: 
- poinformujesz sprzedawcę, że w wyniku niedopatrzenia podałaś błędny adres, bez numeru mieszkania. Podasz poprawny adres i poprosisz o ponowne nadanie przesyłkek z pełnym adresem po tym jak sprzedawca je otrzyma (sprzedawca może oczekiwać pokrycia przez Ciebie kosztu ponownego nadania). 
- zrezygnujesz z tego zakupu, sprzedawca zwróci Ci środki a ty złożysz zamówienie ponownie (uzupełniając adres o numer mieszkania). 

Alicja
Tag moderators

pecela
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:54130473

Jeżeli w adresie brakowało nr mieszkania, to taka przesyłka jest przesyłką niedoręczalną. Operator pocztowy zwraca taką przesyłkę do nadawcy, bez próby doręczenia, a gdy zwrot nie jest możliwy, to przesyłka trafia do magazynu przesyłek niedoręczalnych.

Tag moderators