Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie wiem gdzie to oznaczyć więc dam tutaj.
Zgłaszałem już wiele razy duplikaty aukcji ale nie przyniosło to skutku, więc pisze na forum żeby ktoś przejrzał konto znanego dealera samochodowego z 3xA w nazwie, za każdym razem jak przeglądałem oferty samochodowe to jest ta sama sytuacja i mówię tu o różnicy roku, dalej są duplikaty nawet po ich zgłaszaniu nic z nimi nie robicie.
https://allegro.pl/uzytkownik/AAAAUTOPL
@dariuszszill gdzie tu widzisz naruszenie ? To są ogłoszenia , oferent płaci indywidualnie za każdą publikację ... jego pieniądze , jego sprawa .
Z tego co wiem, nie można wystawiać na allegro w tych samych kategoriach, tych samych ofert z takimi samymi parametrami, jeśli się mylę to możesz mnie poprawić. Druga kwestia strasznie to utrudnia przeglądanie ofert jeśli szukasz konkretnego modelu a tu nagle 10 takich samych aukcji.
@dariuszszill owszem w opcji ,, kup teraz czy licytacji ,, jeśli nie występuje opłata za wystawienie .
Widzisz to wiele mi wyjaśnia, dzięki za odpowiedź.
Ale w sumie to nie zmienia faktu, że dalej wygląda to nieestetycznie i przeszkadza w przeglądaniu ofert ale to już od allegro zależy co z tym zrobią