anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dwukrotnie pobrana płatność za zakupy, ile trzeba czekać na zwrot?

degie2
#7 Wielbiciel#

Dwukrotnie system płatności pobrał z mojego konta należność za zakup towaru, dlaczego równie szybko nie może jej zwrócić. Wymagana weryfikacja i ograniczony czas 12 godzin jest niestosowny dla osoby starszej która dawno temu zakładała konto i zapomniała hasła zbyt dużo jest wymaganych a zmiany i kolejna weryfikacja jest długa i zawiła. Czy tak trudno dokonać zwrotu i przyznać się do błędów.

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

milka1234567890
#18 Luminarz#

@degie2Takie zasady. Przy podwójnej płatności, jedna wraca automatycznie w ciągu 3 dni.

oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg#

@degie2 Jedna z wpłat wróci na Twoje konto automatycznie w czasie około 3 dni robocze.

oznacz moderatorów

degie2
#7 Wielbiciel#

Minął tydzień a zwrotu nie ma !!!

oznacz moderatorów

aragil
#15 Entuzjasta#
oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@degie2 Którego zamówienia dotyczy ten problem?

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

degie2
#7 Wielbiciel#

Nr 82aca361-5ed1-11eb-9265-9b7b1496682b

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@degie2 W przypadku tego zamówienia widzę tylko jedną płatność, która została poprawnie zakończona. Nie mam informacji o żadnej nieudanej próbie. Nie widzę też środków na Twoim saldzie w Allegro Finanse, dlatego niestety nie wiem o jakiej weryfikacji piszesz.

Doprecyzuj proszę skąd otrzymałaś informację o koniecznej weryfikacji. Sprawdź też czy problem dotyczy faktycznie płatności za to zamówienie. Jakie dane widnieją na potwierdzeniu wpłaty?

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów