anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dzień dobry ! Wczoraj zamówiłem i zapłaciłem za dostawę w dwóch sklepach! Miała być dzisiaj dostarcz

Client:115580625
#7 Wielbiciel#

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

ayo80
Moderatorka
Moderatorka

@Client:115580625 skontaktuj się ze sprzedającym i poproś o wyjaśnienie dotyczące realizacji zamówienia oraz numer do śledzenia przesyłki lub potwierdzenie jej nadania. Jeśli problem nadal nie zostanie rozwiązany lub sprzedający nie odpowie na próby kontaktu - załóż Dyskusję. Włączymy się nie niej, by Cię w niej wesprzeć. Nie zostawiamy naszych klientów bez pomocy. 

Paula
   Moderatorka

Jak dostawa na czas - to Allegro!
   Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.
oznacz moderatorów

Ziolko39
#21 Demiurg#

@Client:115580625 Dzisiaj jeszcze nie minęło > a czas dostawy był wzięty z zakładki "dostawa" czy od wróżki z Allegro???

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

zazwyczaj nadanie następuje na kolejny dzień i dostawa w ciągu 38h od nadania tak masz to ujęte w większości regulaminów przewoźników więc raczej nierealne by była dziś dostarczona chyba że to wczoraj było zamówione z samego rana i nadane i przewoźnik odebrał paczkę

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#19 Nestor#

One miał chyba coś takiego w niektórych miastach, z tego co kojarzę to działało pod względem brania kasy ale nie koniecznie z szybszymi dostawami...

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

48h* literówka

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#19 Nestor#

Edit nie doczytałam. Takie coś to chyba one tylko miał i średnio to działało. Dostawa allegrowa, jakość też całkiem allegrowa, a ochrzan jak zwykle zbierze sprzedawca. Pewnie prędzej paczka by przyszła inpostem, a  na pewno pewniej.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

A daj link do tych ofert!

oznacz moderatorów

TomBanknoter
#17 Koryfeusz#

@Client:115580625 Za mało danych, żeby coś powiedzieć. Jaka była forma dostawy, i skąd info o czasie realizacji?

Dostawa następnego dnia teoretycznie jest możliwa, ale jeśli było kupione wczoraj do południa, a po południu odebrane  przez kuriera lub wyjęte za paczkomatu. Poza tym pisałeś to po12-tej, a dzień jeszcze trwa, Inpost rozwozi nawet wieczorem.  😎

oznacz moderatorów