Dzien dobry.Odeslalem do sprzedawcy towar w ramach reklamacji,do dnia dzisiejszego nie otrzymalem odpowiedzi dot.rozwiazania sprawy reklamacji oraz sprzedawca nie odpowieda na zadne moje zapytania.Towar zakupiony rok temu.
chce zglosic proble do allegro,wchodze na dany produkt i chce zaczac dyskusje tylko ze nie ma tego produktu na liscie zakupionych towarow a jest to niezbedne do rozpoczecia dyskusji.co mam zrobic?
@dadadopuz napisz proszę do nas przez formularz kontaktowy: https://allegro.pl/pomoc/kontakt, ale w swoim zgłoszeniu podaj numer tego zamówienia lub numer oferty, z której skorzystałeś.
dziekuje za odpowiedz,tylko ze probowalam ta droga i trzaba wybrac z zakupow towar o ktorym jest mowa aby wyslac wam zgloszenie,ja niestety nie widze tego produktu,nawet gdy wpisuje jego nazwe ,ani nie chca mi sie wyswietlac starsze zakupy (a towar poszukiwany wlasnie tam jest)
dotyczy oferty WIERTARKA WKRĘTARKA UDAROWA PARKSIDE AKUMULATOROWA 20V WIERTŁA X20V, Numer oferty 16905106365
@dadadopuz W tej sytuacji możesz otworzyć ponownie dyskusję ze sprzedawcą i poprosić o wyjaśnienia. 🙂