Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, mam taki dylemat co do zasadności i wiarydodności podawania danych przez firmy , znalazłem takiego użytkownika (firmę) angxiwang który w danych firmy ma taką informację:
jiujiangyingliuxindianzishangwuyouxiangongsi
jiangxishengjiujiangshilianxiquxunnandadao8haoxilaileguojishangyezhongxinshangmaodashaBdongbufendanyuan1810-2635
332000 jiujiangshi
taki ciąg znaków bez przerwy i taki NIP: 91360402MA7CDU433A
Kupuję produkt np kamerkę i tak na prawdę nie wiem od kogo i z jakiego kraju , co myślicie 🙂
pozdrawiam Robert z Polski
I nie będziesz wiedział kim oni tam są, wiadomo że z poza UE i wiadomo że będą albo mogą być problemy z reklamacją, zwrotem, jak w ogóle towar przyjdzie.
Ta firma jak każda inna została przez Allegro zweryfikowana i dopuszczona do systemu sprzedaży.
Nie przejmuj się, przecież Allegro gwarantuje bezpieczne zakupy, jak nie otrzymasz towaru to zwracają z programu Protect.
Inną kwestią jest, że za te wszystkie wypłaty płacimy my wszyscy w coraz wyższych prowizjach i co za tym idzie jeszcze droższych cenach produktów
Allegro niczego nie gwarantuje interesuje ich tylko i wyłącznie własny zysk. Jest tam sporo fikcyjnych kont i nie ma później możliwości odzyskania pieniędzy, bo tzw. gwarancja Allegro to fikcja
Normalny chinski adres wrzuc se go w tlumacza google po chinsku dostaniesz takie tlumaczenie jak wkleiles
Witaj, tak to wiem , chodzi mi o zasadność pisania czegokolwiek jeśli nic z tego nie wiemy poza tym że lokalizacja Chiny. W takim razie to ta informacja by wystarczyła , a jeszcze prościej napisać że podmiot z poza EU
Jak było tak prosto to by nikt nie kupił a tak trafiają się jeszcze tacy nie wiedzą co i skąd kupują .
Wkleiłem do translatora i otrzymałem oryginał i poprawny zapis tłumaczenia które wygląda tak :
Jiǔjiāng yíng liù xīn diànzǐ shāngmào yǒuxiàn gōngsī
jiāngxī shěng jiǔjiāng shì lián xìqǔ xún nán dàdào 8 hào xǐlái lè guójì shāngyè zhōngxīn shāngyè dàshà B dōngbù fèn yuàn 1810-2635
332,000 jiǔjiāng shì
i to już na coś wygląda : ) i mam nadzieję że moderator jeśli czyta nasze teksty zwróci uwagę firmie "angxiwang " żeby poprawiła wpis pozdrawiam i dziękuje za dyskusję
Robert