anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dziwne same wysyłąjące się wiadomości

Marek4614
#7 Wielbiciel#

Od paru dni dzieję się coś dziwnego na moim allegro. Otóż w nocy dostaję maila z potwierdzeniem przyjęcia zapytania, ale oczywiście żadnego nie wysyłałem i wchodzę na czat allegro i widzę wysłane różne wiadomości po angielsku do ostatnich Sprzedawców od których kupowałem. Co to może być? bo zaczynam się obawiać, mam od dawna powiązane allegro Api, a parę dni temu potrzebowałem skorzystać z innego ip, więc zainstalowałem dodatek APN mozilla, którego już nie mam.

Załączam screeny tych dziwnych wiadomości, które zostały rozesłane dziś do moich ostatnich Sprzedawców, od których kupiłem przedmioty.

Screenshot_2020-07-09 Allegro pl - Więcej niż aukcje Najlepsze oferty na największej platformie handlowej (1).pngScreenshot_2020-07-09 Allegro pl - Więcej niż aukcje Najlepsze oferty na największej platformie handlowej (2).pngScreenshot_2020-07-09 Allegro pl - Więcej niż aukcje Najlepsze oferty na największej platformie handlowej (3).png

oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1

Marek4614
#7 Wielbiciel#

Screenshot_2020-07-09 Allegro pl - Więcej niż aukcje Najlepsze oferty na największej platformie handlowej (4).pngScreenshot_2020-07-09 Allegro pl - Więcej niż aukcje Najlepsze oferty na największej platformie handlowej (5).pngScreenshot_2020-07-09 Allegro pl - Więcej niż aukcje Najlepsze oferty na największej platformie handlowej .png

oznacz moderatorów