Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć 🙋🏼:płeć_żeńska:
Kupiłam ekspres do kawy Beko Caffe Experto, jednak za kazdym razem gdy ekspres zrobi 10 kaw pojawia sie ikonka zbiornika na fusy. I to nie znika mimo dlugiego czyszczenia. Ekspres byl juz 2 rwzy odesłany do sprzedawcy,ale on twierdzi ze to moja wina bo zle obsługuje ten ekspres.
Pytanie, czy ktos ma taki ekspres i ma moze jakis trik,zeby ta ikonka zniknęła? Ja wiem, ze czyszczenie to podstawa, ale tu nawet 30minutowe czyszczenie nie pomaga...
,No ale co ma czyszczenie express, w sensie systemu do ręcznego wyrzucenia fusów z zbiornika? Rozumiem że to wyrzucasz i nadal nie chce robić kawy?
To jest właśnie problem, pojawi sie ikonka zbiornika na fusy, ja czyszcze co trzeba a ikonka nie znika. Tacka, pojemnik - wsaystko jest lasnie wymyte, a mimo to ekspres nie działa. Od kilku dni stoi jako ozdoba.
Odsyłałam ekspres do sprzedawcy juz trzy razy, ale on uparcie twierdzi ze to ja zle użytkuje ten ekspres 🤣🤣
@Client:110499054 A napisał Ci co konkretnie możesz robić źle, czy po prostu argument typu "ekspres działa i tyle"?
Na logikę może być zepsuty czujnik, który myśli że w zbiorniku jest za dużo fusów i blokuje parzenie kawy, żeby nie było ich jeszcze więcej.
Sprzedawca napisal, że ekspres działa. Potwierdził to ich serwisant.
I napisal, że przy czyszczeniu nalezy otworzyć drzwiczki na 60 sekund i ekspres zatrybi 🤣🤣
Polecam bezpośredni kontakt z serwisem producenta. Może powiedzą coś więcej.
Mi odpisali tak:
sprzęt został przez autoryzowany serwis producenta sprawdzony i uznany za sprawny. Prosimy o użytkowanie ekspresu zgodnie z instrukcją obsługi i odpowiedni wybór programów.
Dodam, że ekspres był używany wyłącznie w trybie funkcji ziarnistej, a po serwisie wrócił ze zmieloną kawą w zbiorniku kawy mielonej...
Mi za drugim razem odesłali ekspres wntakim stanie, że kawa byla wszędzie. Masakra. Jakby nie bym ze dwa lata czyszczony. Cały środek w kawie, zmielonej.
A najlepsze... Napisałam do sprzedawcy, że skoro ich zdaniem ekspres działa z to zapraszam na kawe 😅 to przy okazji pokażą mi kilka trików jak czyścić i użytkować ekspres, żeby działał jak oni chcą 🤣 ale nie przyjechali 😅
Podłączam się, mam ten sam problem.
Dostałam zgodę na to, żeby ekspres oddac do swojego punktu. Zobaczymy co powiedzą.
Mi odpisali, że jest potrzeba naprawy zbiornika na fusy.
Co można naprawić w zbiorniku na fusy??? 🙂
Jakiś czujnik. Gdzieś on musi być przecież. Coś mierzy poziom napełnienia, a że napisali to jak niepełnosprytni 🙂